Με σκοπό την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Κ.Υ. Ελευθερούπολης προς τους πολίτες του Δήμου Παγγαίου και την προσπάθεια αποσυμφόρησης του Γ.Ν. Καβάλας, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι από 12/07/2021 ημέρα Δευτέρα θα λειτουργήσει, κατόπιν ραντεβού, ο ψηφιακός μαστογράφος που έχει μεταφερθεί από το Γ.Ν.Καβάλας.

Όλο αυτό με την σύμφωνη γνώμη, την στήριξη και την ορθή εκτίμηση των αναγκών της περιοχής ευθύνης μας, από τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ.Τσαλικάκη και της Υποδιοικήτριας κα. Χατζοπούλου. Αγοράσθηκε επίσης ένα σύγχρονο έμφανιστήριο τελευταίας τεχνολογίας, απαραίτητο για τη λειτουργία του μαστογράφου.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον διοικητή του Γ.Ν. Καβάλας κ.Κλειτσιώτη που ανταποκρίθηκε άμεσα στην διάθεση του ψηφιακού μαστογράφου στο Κ.Υ Ελευθερούπολης, τον Δήμαρχο κ. Αναστασιάδη και το προσωπικό του Δήμου που έχουν μεριμνήσει για την διαμόρφωση του χώρου με κάθε λεπτομέρεια.

Η προσπάθεια αναβάθμισης του Κ.Υ. Ελευθερούπολης συνεχίζεται και σύντομα θα προμηθευτούμε από την 4η ΥΠΕ υπερσύγχρονο μηχάνημα μέτρησης οστικής πυκνότητας για την διάγνωση και την εκτίμηση του βαθμού οστεοπόρωσης, ενώ ο χώρος όπου θα τοποθετηθεί το εν λόγω μηχάνημα, ετοιμάζεται με την βοήθεια του Δήμου μας.

Η επιτυχία είναι πάντα ομαδική υπόθεση και οφείλουμε σε όλους τους εμπλεκόμενους ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η Διευθύντρια – Συντονίστρια του Κ.Υ.Ε

Φώτο αρχείου

Προηγούμενο άρθροΜετά την Εθνική κλείνει καταστήματα στο Νομό Καβάλας και η τράπεζα Πειραιώς
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα στο Δημαρχείο Καβάλας