Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή του Δήμου Καβάλας και έχοντας συμβάλει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του,
θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τον Δήμαρχο κ. Μουριάδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου αναθέτοντάς μου την Προεδρία του Νομικού προσώπου.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. για την αμέριστη βοήθειά τους και την άριστη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα των 28 μηνών.
Ευχαριστώ επίσης όλο το προσωπικό για τη συνεργασία του και ιδιαίτερα τις τρεις διευθύντριες, κυρίες Χαλκιά Π. Αυλωνίτου Ε. και Παυλίδου Α., με τις οποίες είχα υποδειγματική συνεργασία και αντιμετωπίσαμε μαζί όλα τα προβλήματα και τις προκλήσεις που προέκυπταν, για την βελτίωση των παροχών προς όφελος των συνδημοτών μας.
Ευχαριστώ τέλος τα ΜΜΕ για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να έχουν αντικειμενική ενημέρωση οι δημότες για τα πεπραγμένα του ΝΠΔΔ.
Για ό,τι έγινε στο ΝΠΔΔ, το οποίο κάποια στιγμή επιβάλλεται να αξιολογηθεί, είχαμε σαν γνώμονα την αξιοκρατία, τη δικαιοσύνη και την ανιδιοτελή προσφορά για το καλό των δημοτών.
Νιώθω υπερήφανος για τη συνεργασία μας και για τα αποτελέσματά της, μέσα σε συνθήκες πανδημίας και διαρκούς υποχρηματοδότησης από τον Δήμο.
Στον αντικαταστάτη μου εύχομαι καλή θητεία, επιτυχίες και να συνεχίσει να χτίζει πάνω στις υγιείς βάσεις, τις οποίες καταφέραμε να βάλουμε.

Με εκτίμηση
Ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΝΠΔΔ
Ξουλόγης Φιλήμων

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή Υδροδότησηςστην Καβάλα την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθροΕπιστολή Νίκου Ξανθόπουλου για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας