Τη Δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα επισκέφθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016, αποστολή από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας με επικεφαλής τον Αναπληρωτή του Πρόεδρου της Επιτροπής των Εξωτερικών Σχέσεων της Αγίας Πετρούπολης, κ. Markov Sergei, στα πλαίσια του συμφώνου συνεργασίας που πρόκειται να υπογραφεί μεταξύ της περιοχής ΝEVSKY της Αγίας Πετρούπολης και του Δήμου Καβάλας. 

Το Σύμφωνο Συνεργασίας θα έχει ως στόχο την ενίσχυση της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των δύο περιοχών, με βάση τις αρχές του αμοιβαίου οφέλους, των κοινών συμφερόντων και της επιθυμίας να προωθηθεί η ενίσχυση της οικονομίας, η ανταλλαγή πληροφοριών και η κοινωνική συνεργασία

 

Οι δυο πλευρές δεσμεύονται ότι θα καταβάλλουν προσπάθειες για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ τους στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και του εμπορίου, με βάση τις αρχές της συνεταιρικής σχέσης, της ισότητας και της εμπιστοσύνης.

 

Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας θα υπογραφεί κατά τη διάρκεια του Ethnic Festival Cosmopolis, αφού 12μελής αποστολή από την περιοχή ΝEVSKY της Αγίας Πετρούπολης θα βρίσκεται στην πόλη μας για το συγκεκριμένο σκοπό και προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τις ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει η περιοχή μας.  

 

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησαν τα Ελευθέρια 2016 στο δήμο Νέστου-video
Επόμενο άρθροΒρέθηκε πτώμα στη Ν.Ηρακλείτσα