Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού και με το σύνθημα μένουμε ασφαλείς, μένουμε ενωμένοι, ο Δήμος Θάσου σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Θάσου, μας προσκάλεσαν τις ημέρες των Χριστουγέννων να έρθουμε όλοι πιο κοντά, κρατώντας παράλληλα τις αποστάσεις, με ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε:
− Το Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό, όπου όλα τα παιδιά, οι μικροί δημότες του Δήμου Θάσου, καθημερινά και ζωντανά μέσω διαδικτύου, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν, να παίξουν και να ζήσουν και φέτος το πνεύμα των Χριστουγέννων για τρεις ολόκληρες εβδομάδες.
− Τις διαδικτυακές μουσικές εκδηλώσεις από τη Δημοτική Χορωδία με αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μελωδίες συνυφασμένες με την περίοδο των εορτών, κάλαντα, αφηγήσεις Χριστουγεννιάτικων ιστοριών και παραμυθιών.
− Την δημιουργία Χριστουγεννιάτικης κάρτας από τα παιδιά.
− Το διαδικτυακό τουρνουά σκάκι για παιδιά.
− Το θαύμα του άστρου της Βηθλεέμ που οδήγησε τους Μάγους.
− Ευχές σε όλους και όλες για «Καλή Χρονιά» από το Δήμαρχο Θάσου Ελευθέριο Κυριακίδη και τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. Γεώργιο Κουτσουμανή, εκφράζοντας την ελπίδα σύντομα να βρεθούμε και πάλι κοντά, να απολαύσουμε ζωντανά μουσικές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και εκδηλώσεις με ένα μεγάλο από καρδιάς ζωντανό χειροκρότημα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Προηγούμενο άρθροΤο νομοσχέδιο που αναβαθμίζει την Ελλάδα περιφερειακό ενεργειακό κόμβο – Κατατέθηκε στη Βουλή η κύρωση του αγωγού IGB και του East Med Gas Forum
Επόμενο άρθροΗ Energean προχωρεί στην ανάπτυξη των θαλάσσιων κοιτασμάτων ΝΕΑ/ΝΙ στην Αίγυπτο