Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε η δημοτική σύμβουλος Καβάλας πρώην Αντιδήμαρχος κ. Ευαγγελία Δρακονάκη για το θέμα της πεσμένης γέφυρας του παλιού Νοσοκομείου, η οποία και αθωώθηκε. Σύμφωνα με την ίδια τελεσφόρησε θετικά μία ταλαιπωρία μηνών.

Η κ. Δρακονάκη σημείωσε ότι “Τελεσφόρησε μια διαδικασία ταλαιπωρίας θα έλεγα και αυτό έγινε ευτυχώς θετικά.

Αποδείχθηκε ότι ο Δήμος Καβάλας δεν θα μπορούσε να έχει καμία δυνατότητα παρέμβασης στην περιοχή και ήταν πραγματικά μια πανηγυρική έκβαση η υπόθεση του Δικαστηρίου. Ήρθε και επικύρωσε αυτά που τότε ως διοίκηση λέγαμε.

Βέβαια χρειάσθηκε να περάσουν τρία χρόνια και να υπάρξει και ταλαιπωρία, αλλά νομίζω ότι η αλήθεια και το δίκαιο αποδόθηκαν. Αισθάνομαι πραγματικά μια ηθική και μια πολιτική δικαίωση διότι πολλοί πάνω από το κουφάρι τις πεσμένης γέφυρας πάτησαν τότε για να το εκμεταλλευτούν πολιτικά και είναι γεγονός ότι επειδή διανύαμε τότε μια προεκλογική περίοδο, κάποιοι πίστευαν ότι τη γέφυρα θα την έκαναν όπλο….

Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω και τον Δήμαρχο κ. Μουριάδη που έμπρακτα έδειξε την συμπαράστασή του στο πρόσωπο μου, τον κ. Φιλόσογλου, φίλος, εξαιρετικός νομικός που ήταν εξαρχής δίπλα μου.

Ήταν μια υπόθεση που μας απασχόλησε εδώ και τρία χρόνια”.

ΑΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Η ίδια εκτιμά ότι όλη η υπόθεση έφερε απόδοση δικαιοσύνης τελικά. “Έπρεπε να δοθεί και μια απάντηση επιτέλους σε αυτούς που έτρεξαν και μας κατηγόρησαν και μας σταύρωσαν μάλιστα…Τώρα τι ευθύνη μπορεί να είχα εγώ – ας μιλήσω προσωπικά για εμένα – ούσα μόνο επτά μήνες Αντιδήμαρχος, είναι ένα γεγονός που δεν μπορώ να καταλάβω…. Βέβαια ήμουν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, σε μια καίρια θέση δηλαδή, μια ηλεκτρική καρέκλα, αλλά έπρεπε να φτάσουμε στα Δικαστήρια για να μπορέσουμε να έχουμε το αναμενόμενο για εμάς αποτέλεσμα” τόνισε καταληκτικά.

Προηγούμενο άρθροΣτα όρια τους λόγω αναστολών οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Καβάλας
Επόμενο άρθροΣυνάντηση των διοικητών των νοσοκομείων με τον υπουργό Υγείας για εύρεση λύσης στο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού