Στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 μίλησε το πρωί της Δευτέρας (6/7) η δημοτική σύμβουλος και πρ. πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου.

Αρχικά η κ. Ιωσηφίδου έκανε λόγο για τις κινήσεις του δήμου Καβάλας για τον τουρισμό αλλά και για τις εκδηλώσεις του cosmopolis (δες εδώ).

Στη συνέχεια η Αναστασία Ιωσηφίδου σχολίασε τα σενάρια και τα δημοσιεύματα περί διαδοχής στην ηγεσία της “Ανάσας”: “Τα δημοσιεύματα έχουν σκοπό να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη από τα αδιέξοδα της σημερινής διοίκησης και το γεγονός ότι τίποτα δεν γίνεται στον δήμο μας”.

“Αυτή τη στιγμή που δεν υπάρχουν δουλειές, που κινδυνεύουν να χρεοκοπήσουν οι επαγγελματίες, απασχολεί τους Καβαλιώτες σήμερα ποιος θα είναι στην κούρσα διαδοχής για το 2023; Έχω επικεντρωθεί στη λύση των προβλημάτων από την πλευρά της αντιπολίτευσης. Η φιλοδοξία μου είναι περιορίζεται στο να είμαι χρήσιμη και δυναμική για τον δήμο μας και για τους συνδημότες μας”, είπε χαρακτηριστικά η κ. Ιωσηφίδου.

Ακούστε όσα δήλωσε στο Lobby 101.8 από το 14.15

Προηγούμενο άρθροΔήμαρχος Παγγαίου | Μείωση τέλους άρδευσης στις πληγείσες παραγωγές και πίεση για την αντιχαλαζική προστασία
Επόμενο άρθροΠυρά Μέτιου κατά Τοψίδη | Οι δικαιολογίες δήθεν για το καλό του τόπου, για το περιβάλλον και άλλες παρόμοιες, στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν πείθουν κανέναν