Κάθετα αντίθετη είναι η αντιπολίτευση στην κατασκευή κυκλικού κόμβου στην Πλατεία Νικοτσάρα Καβάλας, θέμα που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας κ. Σωτήρης Παπαδόπουλος σημείωσε πως δεν υπάρχουν διαβάσεις στον σχεδιασμό του έργου.

Αρχικά ανέφερε ότι “Πολλές φορές έρχονται θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) τα οποία όμως προκαλούν πολλές απορίες και ερωτήσεις στους δημοτικούς συμβούλους αναφορικά με το τι γίνεται και τι αφορά τις διάφορες μελέτες που έρχονται να ψηφισθούν από το Δ.Σ. Έτσι έγινε και με τους κυκλικούς κόμβους που θέλει να κατασκευάσει η διοίκηση και ένα σημείο είναι και ο Κόμβος στην Πλατεία Νικοτσάρα Καβάλας».

Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ

Ακολούθως εξήγησε ότι «Η δική μου ένσταση όμως είναι ότι παρόλο που δεν γνωρίζω την μελέτη αφού δεν μας ήρθε καμία μελέτη, παρόλα αυτά η εμπειρία όλων μας και η γνώση που έχουμε για τους κυκλικούς κόμβους είναι ότι δεν υπάρχουν διαβάσεις και δεν υπάρχει μέριμνα για τους πεζούς. Δεν υπάρχουν φανάρια, δεν υπάρχουν διαβάσεις άρα τι θα γίνει με τους πεζούς; Είναι ένα σημείο μελανό. Αλλά γενικά έχουμε μια αμφισβήτηση σε ό,τι αφορά τα θέματα.

Εισάγονται θέματα στο ΔΣ που έχουν πρόβλημα όπως για παράδειγμα το θέμα που είναι σχετικό με το πάρκινγκ στα Δικαστήρια. Επί χάρτου σχεδιάζεις, επί του πρακτέου όμως όλα είναι διαφορετικά. Άρα χρειαζόμαστε μεγαλύτερη μελέτη των θεμάτων που έρχονται στο Δ.Σ. Που είναι οι μελέτες και όλα όσα χρειάζονται για να γνωρίζουν οι σύμβουλοι ένα θέμα;” αναρωτήθηκε. Και εξήγησε ότι γι αυτό τον λόγο υπάρχουν και πολλά ερωτηματικά…..

Προηγούμενο άρθροΈσπασε αγωγός ύδρευσης στο Παληό-video
Επόμενο άρθροΠράξη προσφοράς του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας