Σε δηλώσεις ο πρόεδρος των Εκπαιδευτικών Α’ Βάθμιας Π.Ε Καβάλας Τάσος Ιωαννίδης έκανε γνωστό ότι αντιτίθεται με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς…

Όπως τόνισε ο ίδιος είναι ενάντια στην υποχρεωτικότητα εμβολιασμών των εργαζομένων και θα πρέπει να βρίσκονται άλλες λύσεις και όχι να υποχρεώνονται οι πολίτες στον εμβολιασμό.

Όσον αφορά την έναρξη των σχολείων ο ίδιος τόνισε ότι ομαλά πραγματοποιούνται οι διαδικασίες, αλλά δεν φαίνεται να έχουν γίνει ενέργειες οι οποίες θα μεριμνήσουν έτσι ώστε να μην υπάρχει διασπορά του κορωνοϊου.

Για παράδειγμα πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να εφαρμοστεί το αίτημα των εκπαιδευτικών και μαθητών για αραίωση τάξεων, κάτι που όπως είπε ο κ. Ιωαννίδης ποτέ δεν εισακούστηκε.

Επίσης όσον αφορά τα rapid tests στους ανεμβολίαστους πρόσθεσε ότι θα είναι μεγάλο το κόστος των συναδέλφων του και ότι θα έπρεπε τα tests να δίνονται δωρέαν.

Εν κατακλείδι έκανε γνωστό ότι υπάρχουν κενά εκπαιδευτικών και θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα διορισμοί αναπληρωτών και στην ειδική αγωγή.

Προηγούμενο άρθροΚώστας Αντωνιάδης: Η Καβάλα και η Θάσος αποκτούν ισχυρό brand name για τα επόμενα χρόνια στον τουριστικό χάρτη
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η λειτουργία της δομής Kick it που διαχειρίζεται το Επιμελητήριο Καβάλας