Σταδιακά επαναλειτουργούν τα ξενοδοχεία της Καβάλας. Ο πρόεδρος των Ξενοδόχων κ. Αντώνης Μιτζάλης σημείωσε ότι υπάρχουν και κρατήσεις.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «τα ξενοδοχεία ανοίγουν σταδιακά και πιστεύω ότι μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα έχουν ανοίξει όλα. Προς το παρόν είμαστε σε αναμονή των τουριστών. Αυτό το Σαββατοκύριακο με τις αργίες στη Βουλγαρία αναμένεται να έχουμε αυξημένη κίνηση αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι συγκρατημένα τα πράγματα προς το παρόν.

Υπάρχει ένα ρεύμα κρατήσεων, μικρό αλλά σταθερό, για μετά τις 15 Ιουνίου. Είναι αυτό που περιμέναμε και πιστεύω ότι όλο και περισσότερο, με την υποχώρηση των κρουσμάτων και τους εμβολιασμούς, ο κόσμος να μπορέσει να αναθαρρήσει και να σκέφτεται το ταξίδι».

ΟΔΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πρόσθεσε ότι «συζητάμε για οδικό τουρισμό, από τις γειτονικές χώρες αλλά και για Έλληνες. Οι Έλληνες ήταν πάντα εδώ, αγαπούν την περιοχή μας, έχει κάτι το διαφορετικό και αγαπούν την Καβάλα. Δυστυχώς πέρυσι ήμασταν όλοι συγκρατημένοι και φοβισμένοι αλλά πιστεύω φέτος θα ανακάμψει η θέληση των Ελλήνων να έρθουν προς τα εδώ.

Λίγο υπομονή ακόμη, βδομάδα με τη βδομάδα. Τα ξενοδοχεία ανοίγουν, ο κόσμος γυρνάει στις δουλειές του και περιμένουμε το καλύτερο σε ό,τι αφορά την κίνηση».

Για την Τόσκα, τέλος, είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι και ότι ως πρόεδρος των ξενοδόχων έχει ενημερωθεί για την πρόθεση να λειτουργήσει και φέτος η μονάδα, ενδεχομένως με τους προηγούμενους μισθωτές.

Προηγούμενο άρθροΗ ανευθυνότητα των πολιτών βάζει σε κίνδυνο τα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΚ
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Θέλουμε αξιόπιστες δεσμεύσεις για το έργο ύδρευσης στη Δ.Ε. Φιλίππων