Αυξητική τάση υπάρχει στην επιβατική κίνηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κ. Γιάννη Χαλεπιάδη αναμένεται την Μεγάλη Εβδομάδα να υπάρξει αύξηση στην επιβατική κίνηση.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η κίνηση δείχνει κάποια στοιχεία ανόδου κι εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε το καλύτερο για την εξυπηρέτηση των επιβατών. Είμαστε έτοιμοι για τη Μεγάλη Εβδομάδα, δεν θα έχουμε τα σχολικά δρομολόγια οπότε κάποια αυτοκίνητα θα είναι απαλλαγμένα από υπηρεσία και διαθέσιμα αν χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσουμε.

Τα δρομολόγιά μας παραμένουν ως έχουν και δεν αλλάζει τίποτα, άσχετα από την αύξηση του πετρελαίου. Τα αφήνουμε όπως είναι και ευελπιστούμε αυτές τις μέρες που θα κατέβει ο κόσμος στην αγορά για τα πασχαλινά του ψώνια, να χρησιμοποιήσει το αστικό και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Αν δούμε ότι αυξάνεται η κίνηση, θα προσθέσουμε δρομολόγια. Γι’ αυτό και γίνεται η καθημερινή καταμέτρηση των επιβατών. Όλα τα λεωφορεία διαθέτουν συστήματα ενδοεπικοινωνίας, οπότε αν σε κάποια γραμμή χρειαστεί υπάρχουν εφεδρικά αυτοκίνητα και συμπληρώνουν τα δρομολόγια».

ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Πρόσθεσε ότι «η δουλειά μας τόσα χρόνια είναι η εξυπηρέτηση των επιβατών. Παρά το ότι κάποιοι λένε ότι είμαστε μονοπώλιο και κοιτάζουμε την πάρτη μας, η δουλειά μας είναι η εξυπηρέτηση των επιβατών. Όσο πιο ευχαριστημένοι είναι οι επιβάτες τόσο πιο ευχάριστα κάνουμε κι εμείς τη δουλειά μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να πηγαίνουμε καθημερινά και με τις τάσεις της αγοράς και με τις τιμές των καυσίμων. Πρέπει να συμβαδίζουμε με όλα και να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το κάθε τι που θα βρεθεί μπροστά μας. Αλλά ποτέ εις βάρος των επιβατών.

Τα καύσιμα είναι ένα μεγάλο βάρος για μας. Πολλοί μέτοχοι από το δικό μας αλλά και άλλα Αστικά και Υπεραστικά ΚΤΕΛ, με το που είδαν αυτές τις αυξήσεις πανικοβλήθηκαν. Όμως λύσεις εις βάρος των επιβατών δεν καθόμαστε να βρούμε. Πάντα πρέπει να βλέπουμε πώς θα έχουμε ευχαριστημένο τον επιβάτη και να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι τουλάχιστον στα έξοδά σου. Αυτή δεν είναι η εποχή του κέρδους, είναι η εποχή συντήρησης».

Προηγούμενο άρθροΤοπικός σταθμός ελέγχου και ρύθμισης πίεσης τοποθετήθηκε από τη ΔΕΥΑΚ στην Κηπούπολη
Επόμενο άρθροΑισιοδοξία στη Θάσο για την επερχόμενη τουριστική σεζόν, υπάρχουν ξενοδοχεία και καταλύματα έτοιμα να ανοίξουν για το Πάσχα