Tα κίνητρα της δολοφονίας του 52χρονου άνδρα, πατέρα δύο παιδιών στη Χρυσούπολη Καβάλας εξακολουθούν να αναζητούν οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης ή οι δράστες έστησαν καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30 την περασμένη, Παρασκευή (16/9) άνοιξαν πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Τον σκότωσαν για τα μάτια μιας γυναίκας;

Ήδη τις τελευταίες ημέρες αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι έρευνες περιστρέφονται γύρω από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, με τις Αρχές να προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ αναζητώντας εάν ο 52χρονος είχε κάποια προσωπική διαφορά ή κάποιο «ανοικτό» μέτωπο. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τις Αρχές φαίνεται να εξετάζεται και το ερωτικό κίνητρο πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία και η αντιζηλία μεταξύ ανδρών.

Θύμα και δράστης φαίνεται να είχαν προσωπικές διαφορές που οξύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον δράστη να θεωρεί υπαίτιο τον 52χρονο για την αλλαγή στην συμπεριφορά της συντρόφου του, εκτιμούν αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση.

Παράλληλα οι Αρχές αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής

Τον σκότωσε με φυσίγγια για αγριογούρουνο

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως δράστης και θύμα γνωρίζονταν καλά μεταξύ τους. Ο δράστης πιθανότατα γνώριζε πότε ο 52χρονος πηγαίνει για δουλειά στο εργοστάσιο μαρμάρου, νωρίς το πρωί, και όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο, από απόσταση περίπου 10 μέτρων.

Το φυσίγγι ήταν «εννιάβολο» για αγριογούρουνα, προκαλώντας του 7 θανατηφόρα τραύματα.

Προηγούμενο άρθροΙερά Μητρόπολη ΦΝΘ: Προκήρυξη υποτροφιών στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτου Προκοπίου
Επόμενο άρθρο16η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας στη Νέα Πέραμο