Εγκάρδιες ευχές για τις ημέρες του Πάσχα με το προσωπικό και τους εκπαιδευόμενους του ΚΔΑΠ-Α.με.Α. της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ αντάλλαξαν ο δήμαρχος Καβάλας , Θόδωρος Μουριάδης , ο πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Παναγιώτης Αγγελίδης, η Γενική Διευθύντρια της Επιχείρησης, Άλκηστις Βλάχου και η Ειδική Σύμβουλος για θέματα Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης, Στέλλα Αργυρίου, κατά την σημερινή επισκέπτη των ωφελούμενων της δομής στο Δημαρχείο Καβάλας και στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας.

Η επίσκεψη εκτός από τις αναστάσιμες ευχές, περιελάμβανε και ανταλλαγή χειροποίητων δημιουργιών, ενώ μοιράστηκαν και πασχαλινές λαμπάδες, με την ελπίδα ότι ο φως της Αναστάσεως θα γεμίσει τις καρδιές όλων με δύναμη και αισιοδοξία. Στο ίδιο πλαίσιο τονίστηκε γι’ ακόμα μια φορά για το σημαντικό έργο που επιτελείται από το προσωπικό του ΚΔΑΠ- Α.με.Α. της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, καθώς και η μεγάλη συνεισφορά των γονέων των ωφελούμενων και η ψυχική τους δύναμη, μέσω της οποίας τα παιδιά αποκτούν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, αναπτύσσουν σημαντικές ικανότητες μάθησης, συνεργασίας και κοινωνικοποίησης.

Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη για τον συντονισμό έργων του Δήμου και της ΔΕΔΑ στο κέντρο της Καβάλας
Επόμενο άρθροΟ Σύλλογος Προυσαλιωτών Καβάλας παρέδωσε στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας ρούχα