Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ Κ.Υ.Π. “ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ”.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών εγκατάστασης του νέου ψηφιακού μαστογράφου, που η επίσημη λειτουργία του θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες, το ΚΥΠ θυμίζει στο εσωτερικό του ένα μικρό εργοτάξιο.

Μετά από εισήγησή μας στο ΔΣ του Συλλόγου Υποστηρικτών του ΚΥΠ “ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ” αποφασίστηκε με αποκλειστική χρηματοδότηση από το ταμείο του Συλλόγου η αναμόρφωση διάφορων εσωτερικών χώρων.

Έγινε αντικατάσταση πλακιδίων δαπέδου, αντικατάσταση πάγκων εργασίας, αντικαταστάθηκαν βρύσες, λεκάνες και υδραυλικές σωληνώσεις και βάφονται όλοι οι εσωτερικοί χώροι. Παρέμβαση έγινε και στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις με αντικατάσταση-προσθήκη πριζών, αντικατάσταση πεπαλαιωμένων πλαφονιέρων φωτισμού και αλλαγή λαμπτήρων με λαμπτήρες φωτισμού LED.
Πρόσφατα επίσης έγιναν παρεμβάσεις-επιδιορθώσεις στέγης και υδρορροών.

Ελπίζουμε και προσδοκούμε στη σύντομη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια της εγκεκριμένης μελέτης ενεργειακής αναβάθμισης του ΚΥΠ προϋπολογισμού 312.000 ευρο.
Να αναφέρουμε επίσης ότι έχει εγκριθεί και βρίσκεται στη φάση του διαγωνισμού, η προμήθεια και εγκατάσταση μηχανήματος DEXA για μέτρηση οστεοπόρωσης.
Τέλος, όπως μου ανακοινώθηκε από την τεχνική υπηρεσία της 4ης Υ.ΠΕ υπάρχει η πρόθεση με σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας, να εξοπλιστούμε με καινούριο υπερηχογράφο και παντογράφο και να αντικατασταθεί με νέο ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα το παλαιότερο ψηφιοποιημένο ακτινολογικό μας μηχάνημα (δωρεά της οικογένειας Δ. Χαριτόπουλου).

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Συλλόγου Υποστηρικτών του ΚΥΠ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΝΤΑΦΤΙΚΗ και τον Ταμία κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΝΤΟΒΑ για τις συνεχείς και άοκνες προσπάθειές τους με σκοπό την αναβάθμιση του ΚΥΠ.

Προηγούμενο άρθροΥποχρεωτική αργία η 18η Οκτωβρίου για την Π.Ε Θάσου
Επόμενο άρθροΕκλογές ΚΙΝΑΛ: Τα σενάρια μετά την παρέμβαση Παπανδρέου – Η πρώτη αντίδραση Λοβέρδου