Ç åðéãñáöÞ ôçò ÄÅÇ óôá êåíôñéêÜ ôçò ÄÅÇ óôçí ïäü ×áëêïêïíäýëç, ôçí ÔåôÜñôç 4 Áõãïýóôïõ 2010. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ

Την εμπειρία του στην αναμονή μέχρι να εξυπηρετηθεί στην ΔΕΗ της Καβάλας στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας μετέφερε με παρέμβασή του το πρωί της Τετάρτης (12/8) στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 ο αντιπεριφερειάρχης αλιευτικής πολιτικής της περιφέρειας ΑΜΘ Ανδρέας Καραγιώργης.

Όπως είπε χρειάστηκε να περιμένει δύο ώρες για να εξυπηρετηθεί και στον χρόνο που μεσολάβησε εξυπηρετήθηκαν 17 άτομα. Ωστόσο το πρόβλημα δεν εντοπίζεται εκεί.

Ο κ. Καραγιώργης είπε ότι αρκετοί συμπολίτες μας πολλοί εξ΄αυτών μεγάλης ηλικίας περίμεναν κάτω από τον καυτό ήλιο και με υψηλές θερμοκρασίες. Στο εσωτερικό δεν μπαίνουν άτομα πέρα από τους υπαλλήλους και τον εξυπηρετούμενο.

Αυτό που καταγγέλλει ο κ. Καραγιώργης είναι ότι σύμφωνα με το νόμο, όπως αναφέρει, μπορεί στο εσωτερικό να παραμείνει ένας συγκεκριμένος αριθμός ατόμων ανάλογα πάντα με τα τετραγωνικά.

Όταν ζήτησε τον λόγο από τους υπεύθυνους δεν έτυχε, όπως δηλώνει, της δέουσας συμπεριφοράς.

Ακούστε όσα δήλωσε στο Lobby 101.8 από το 1.20.30

https://www.facebook.com/nownews.gr/videos/405086033844137/?t=4799

Προηγούμενο άρθροΚΙΝΑΛ: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του ιδρυτικού συνεδρίου της Νεολαίας – Ποιοι διεκδικούν την ηγεσία (Ονόματα)
Επόμενο άρθροΑγωνία στον εμπορικό κόσμο – Πτώση έως 50% | Η επιχειρηματικότητα χρειάζεται στήριξη