Συνεχίζεται το χειμερινό μοτίβο του καιρού και αύριο με βροχές αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά τμήματα.

Πιο αναλυτικά, οι βροχοπτώσεις ασθενούς έως μέτριας έντασης θα συνεχιστούν κατα περιόδους μέσα στην νύχτα ενώ παράλληλα ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στα ορεινά άνω των 700-800μ.,τοπικα και πρόσκαιρα χαμηλότερα.

Εν συνεχεία βαδίζοντας προς τις πρώτες πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα αποκτήσουν πρόσκαιρα πιο τοπικό χαρακτήρα και θα περιοριστούν στα νοτιοδυτικότερα τμήματα του νομού.

Ωστόσο σταδιακά από τις προμεσημβρινές ώρες αναμένεται εκ νέου πέρασμα φαινομένων στο σύνολο του Νομού με βροχές ασθενούς – μέτριας έντασης κατα βάση (τα φαινόμενα θα έχουν έμφαση στην Θάσο) ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στα ορεινά τμήματα άνω των 700-850μ.,τοπικα χαμηλότερα Αξίζει να σημειωθεί ότι τις μεσημβρινές ώρες υπάρχει πιθανότητα οι χιονοπτώσεις κατα τόπους και πρόσκαιρα στα ορεινά τμήματα Λεκάνης και Βουνοχωρίου θα είναι πυκνές.

Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από αργά το απόγευμα και περιορισμός σταδιακά στα νοτιοδυτικά, ενώ μέχρι το βράδυ θα έχουν σταματήσει τελείως και ο καιρός θα βελτιωθεί.

Προηγούμενο άρθροΕγκαίνια του ΚΕΠ Αμυγδαλεώνα από τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργο Γεωργαντά
Επόμενο άρθροΣοκ από τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης στο τέλος της εκπομπής