kavala

H Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ, αισθάνεται την ανάγκη δημόσια να καταγγείλει την ύπουλη, άνανδρη και εγκληματική συμπεριφορά του προπονητή του Απόλλων Καλαμαριάς, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, πριν κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του μεταξύ μας αγώνα της 9ης αγωνιστικής, του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής..

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «Σε ρόλο τραμπούκου προπονητή, ο Δ. Καλαϊτζίδης ξεφτίλισε την ιδιότητα του όπως βέβαια και το ιστορικό σωματείο του Απόλλων Καλαμαριάς. Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο ίδιος ο «κύριος» Καλαϊτζίδης καθώς και κάποιοι φουσκωτοί κύριοι μετά από δική του παραίνεση έβριζαν και απειλούσαν τους ποδοσφαιριστές μας που έκαναν προθέρμανση. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο εν λόγω επαγγελματίας τραμπούκος, προκαλούσε με ακατανόμαστες φράσεις τους παίκτες μας και τους απειλούσε συνεχώς και τους έβριζε, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά από το τέλος απέδειξε ότι διαθέτει και τάσεις στυγνού αλλά τζάμπα μάγκα. Με την συνοδεία λοιπόν του πάντα εύσωμου ατόμου που διαρκώς ήταν δίπλα του (επιστήμονας-συνεργάτης του…; ) επιτέθηκε στον τερματοφύλακα μας Νάσο Αθανασίου, τον έβριζε και τον απειλούσε, με στόχο τον ξυλοδαρμό του, ο οποίος τελικά αποφεύχθηκε λόγω της παρέμβασης της Ελληνικής Αστυνομίας .

Το να καταγγείλουμε τον Δ. Καλαϊτζίδη θεωρούμε ως Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. ότι είναι το λιγότερο. Βεβαίως και δεν πρόκειται να τον αφήσουμε στην μοίρα του, στην μοίρα ενός εκπαιδευμένου τραμπούκου, ενός ατόμου που ξεφτιλίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Έλληνα προπονητή, αμαυρώνει κάθε έννοια αξιοπρέπειας και κυρίως εγκληματεί σε βάρος του ποδοσφαίρου και του Απόλλων Καλαμαριάς από τον οποίο τρώει ψωμί.

Επίσης δημόσια θέλουμε να καταγγείλουμε το γεγονός ότι την παραμονή του αγώνα άγνωστοι με απειλητικά τηλεφωνήματα αρκετές φορές επιχείρησαν και άσκησαν ψυχολογική πίεση σε ποδοσφαιριστές μας, με φράσεις όπως: “θα σας σκοτώσουμε στην Καλαμαριά, θα σας σβήσουμε από τον χάρτη, θα πεθάνετε ζωντανοί αν κερδίσετε”.

Όλα αυτά τα γεγονότα θεωρούμε ότι όχι μόνο “κοσμούν” το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά με πρωταγωνιστές όπως είναι ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης, το κατατάσσουν περισσότερο σε ανταγωνισμό εγκληματικών ομάδων της νύχτας.

Σε οτι αφορά τον επίσημο Απόλλων Καλαμαριάς, σημειώνουμε πως σαφέστατα τον διαχωρίζουμε από όσα προαναφέραμε και του οποίου, η διοίκηση, οι παίκτες και οι φίλαθλοι τους δεν οφείλουν απολύτως τίποτε για τα όσα εγκληματικά έγιναν σε βάρος της ομάδας μας. Τέλος, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι στη διάθεση της φίλαθλης κοινής γνώμης και των αρμοδίων αθλητικών αρχών είναι το βίντεο του αγώνα με τίτλο: “Οne gangster show”.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ»

Προηγούμενο άρθροΣυναυλία κατά της βίας των γυναικών διοργανώνει ο Δήμος Καβάλας
Επόμενο άρθροΦωτιά στη διαπραγμάτευση βάζει το ΔΝΤ: Ζητεί μειώσεις σε συντάξεις και αφορολόγητο