Ανέλαβε και επισήμως τα καθήκοντά του ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Αλέξης Πολίτης. Στις δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος για την καταπολέμηση της πανδημίας εκφράζοντας την πίστη ότι στο 2022 θα κλείσει τον κύκλο της.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «εύχομαι το 2022 να είναι καλή και παραγωγική χρονιά η οποία θα απαλλάξει και από την πανδημική κρίση και θα μας επιστρέψει πίσω όσα μας στέρησε ή δεν μας έφερε η προηγούμενη. Είναι αισιόδοξος ότι το 2022 θα είναι μια χρονιά αλλαγών, αναπτυξιακών και παραγωγικών εφαλτηρίων. Οι κρίσεις άλλωστε προκαλούν διαστήματα παρακμής και εν συνεχεία ξεκινάν τα εφαλτήρια ανάπτυξης. Νομίζω ότι η πανδημική κρίση θα τελειώσει το 2022 και εκ των πραγμάτων με τη συνδρομή όλων μας θα υπάρξει η αναπτυξιακή ώθηση που περιμένουμε.

Προσωπικά δεσμεύομαι, ως Αντιπεριφερειάρχης, να λειτουργήσω με βάση το δημόσιο συμφέρον, των πολιτών και της Καβάλας. Κι επειδή σαν γιατρός έχω μάθει να μην μιλώ με λόγια αλλά με πράξεις, ζητώ από τον κόσμο να αξιολογήσει το έργο μου και να με κρίνει το επόμενο διάστημα.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει από προχθές, το γραφείο είναι ανοιχτό και κάνουμε συναντήσεις κι επαφές. Θα είναι κάποιες μέρες διαρκών συναντήσεων. Από αυτήν την αλλαγή ο κόσμος περιμένει πολλά και μένει να δικαιώσουμε τους πολίτες. Και νομίζω ότι θα το κάνουμε».

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Πρόσθεσε ότι «προ δεκαετίας είχαμε πολύ περισσότερους υπαλλήλους. Λόγω των συνταξιοδοτήσεων και της οικονομικής κρίσης, το προσωπικό μας διαρκώς μειωνόταν. Αυτήν τη στιγμή έχουμε πολύ λίγους υπαλλήλους που καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να φέρουν εις πέρας το τεράστιο έργο της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Καβάλας. Πρέπει να θέσουμε σε εφαρμογή το πλάνο μας. Είμαστε σε συνεχή επαφή με το υπουργείο Εσωτερικών για να βρεθούν σταθερές λύσεις με έλευση μόνιμου προσωπικού. Έτσι θα ανακουφιστούν οι υπηρεσίες μας και θα δοθεί άλλη ώθηση στην ΠΕ Καβάλας».

Προηγούμενο άρθρο«Το πλάνο για τη νέα χρονιά είναι η συνέχεια του προηγούμενου», δήλωσε ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης
Επόμενο άρθροΑνανεώθηκαν οι συμβάσεις 24 εργαζόμενων από τον Δήμο Καβάλας, δηλώσεις Προμούσα