Μεγάλη ήταν η επιβατική κίνηση χθες και για το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας που μάλιστα αύξησε τα δρομολόγιά του για τη συγκεκριμένη μέρα όπως δήλωσε ο πρόεδρός του κ. Γιάννης Χαλεπιάδης.

Για τα δρομολόγια των ημερών είπε ότι «όσον αφορά τη μέρα των Χριστουγέννων και τη δεύτερη μέρα, όπως το ίδιο θα ισχύσει και τις την Πρωτοχρονιά, θα υπάρχουν λεωφορεία στις γραμμές και θα εκτελούνται δρομολόγια ανά μία ώρα. Έχει πολλά χρόνια που εφαρμόζεται αυτό γιατί δεν υπάρχει επιβατική κίνηση και είναι κρίμα να υπάρχουν λεωφορεία στο δρόμο χωρίς να χρειάζονται».

Για το κυκλοφοριακό πρόβλημα είπε ότι «έχουμε προβληματάκια αυτές τις μέρες αλλά κοιτάζουμε να τα καλύπτουμε, να μην έχουμε προβλήματα. Έχουμε ενδυναμώσει τις γραμμές μας με επιπλέον λεωφορεία. Είμαστε στους δρόμους, ελέγχουμε τις στάσεις μας σε συνεργασία με τροχονόμους. Κοιτάζουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε τη δουλειά μας, να μην εμποδίζουν τα δικά μας οχήματα τα άλλα.

Έχουμε πάρει κάποια μέτρα εκεί στη στοά του Νότη να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα, να κρατιέται η λωρίδα των λεωφορείων ανοιχτή ώστε να μην εμποδίζουμε εμείς. Να γίνονται τα δρομολόγια, γιατί αν έχει παρκαρισμένα στις λωρίδες μας εμείς αναγκαστικά καθόμαστε μέσα στο κέντρο του δρόμου και κλείνουν τα πάντα. Αυτήν τη στιγμή τα αυτοκίνητα είναι πιο πολλά απ’ ό,τι μια καθημερινή».

ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ

Για το θέμα της γέφυρας είπε ότι «συνηθίζεται, δεν συνηθίζεται, δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση αυτήν τη στιγμή. Αυτό το πράγμα δεν συνηθίζεται εύκολα και δεν μπορεί να παραμείνει αυτό. Ας ρωτήσουν κι εμάς που καθόμαστε στην οδό Κολοκοτρώνη να πούμε τι γίνεται. Που βλέπουμε συνεχώς να μποτιλιάρονται. Τώρα με τις γιορτές από την οδό Κολοκοτρώνη αρχίζουν να παρκάρουν αυτοκίνητα για να κατέβουν στην αγορά. Ας τα δούνε αυτά. Όπως ας δούνε και επάνω στο Σούγιελο τι γίνεται, που έχουν πετάξει εκεί τρεις πινακίδες και λέμε απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση και θα περνάνε από ‘δω όλα τα μεγάλα οχήματα. Όπως και στη στροφή των παλιών Δικαστηρίων. Όλα αυτά θέλουν έλεγχο για να κρατηθούν οι δρόμοι και να μείνουν έτσι όπως είναι αυτήν τη στιγμή. Χωρίς έλεγχο δεν γίνεται τίποτα, πρέπει να πάρουν κάποια μέτρα. Να βάλουμε οπωσδήποτε κολωνάκια σ’ αυτές τις γωνίες. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε απλώς πότε θα κλείσει ξανά ο δρόμος που τώρα μας εξυπηρετεί. Και μιλάω για τη συμβολή των οδών Γαλλικής Δημοκρατίας και Ομονοίας, όπως και στην Κολοκοτρώνη στη συμβολή με την Ελληνικής Δημοκρατίας. Αυτά τα κρατάμε με νύχια και με δόντια αυτήν τη στιγμή. Αν τα παρατήσουν, μας παράτησε κι ο δρόμος. Όπου υπάρχει πρόβλημα μας ενημερώνουν με το CB κι εμείς ειδοποιούμε την Τροχαία. Άλλες φορές σηκώνουμε αυτοκίνητα με τα χέρια, άλλες φορές με τη συνδρομή της Τροχαίας και των τηλεφώνων που υπάρχουν πάνω στο αυτοκίνητο, για να τους ειδοποιήσουμε να έρθουν να τα τραβήξουν για να μην προλάβει να δημιουργηθεί το πρόβλημα».

Προηγούμενο άρθροΚαλά Χριστούγεννα απο το nownews.gr
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικος παιχνιδόκοσμος για παιδιά την Παραμονή Χριστουγέννων από τον Μάκη Παπαδόπουλο