Σε ετοιμότητα βρίσκεται η παράταξη Περιφερειακή Σύνθεση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Ο σύμβουλος της κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης σημείωσε πως η παράταξη τους είναι έτοιμη να αναλάβει τα ηνία της Περιφέρειας.

Αρχικά ανέφερε ότι “Η παράταξη μας έδωσε συνέντευξη Τύπου μια και συμπληρώθηκαν 2. Δύο χρόνια από την ημέρα ανάληψης της διοίκησης μετά του αποτελέσματος των εκλογών ενώ είμαστε λιγότερο από 1.5 χρόνο από την προεκλογική μας πορεία.

Άρα ήταν μια καλή χρονική στιγμή για να βγάλουμε ασφαλή και όχι γρήγορα συμπεράσματα που πολλές φορές τα γρήγορα είναι και λανθασμένα.

Υπάρχει λοιπόν μια διοίκηση που είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και ικανοτήτων και νομίζω ότι είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής των γεγονότων της περιοχής μας. Είναι μακριά από την καθημερινότητα, από τον πολίτη και από την λύση των προβλημάτων, ενώ υπάρχει έλλειψη σχεδίου, έλλειψη οράματος και όχι μόνο.

Όλα αυτά τα έδωσε με παραδείγματα ο επικεφαλής της παράταξης μας Χριστόδουλος Τοψίδης. Το μήνυμα είναι ότι το τέλμα στο οποίο εισήλθε η Περιφέρεια μας θα τερματισθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων τον Οκτώβριο του 2023!!!».

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Και πρόσθεσε πως «Το μήνυμα είναι ότι η παράταξη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ είναι έτοιμη και έχει τις ιδέες, το ηθικό ανάστημα και το ηθικό πλεονέκτημα, αλλά και τις ικανότητες και την μαχητικότητα για να αλλάξει τα κακώς κείμενα και για να δώσει θετικότητα στο αύριο. Αυτό είναι το μήνυμα της παράταξης μας».

Ο ίδιος εκτιμά ότι οι πολίτες καταλαβαίνουν πολλά. “Βέβαια οι πολίτες κατάλαβαν πολλά και πριν, μας έφεραν μάλιστα πρώτη δύναμη παρά τις μετεγγραφές και τις μετακινήσεις στελεχών!! Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο γι αυτούς τους ανθρώπους που πούλησαν φτηνά την ψήφο και την θέση τους σε μια έμμισθη θέση. Εμείς είμαστε εδώ, θα ενισχύσουμε και το ψηφοδέλτιο μας και θα το κάνουμε δυνατό και αυτό θα το δείτε και στο αποτέλεσμα της κάλπης το 2023” τόνισε καταληκτικά.

Προηγούμενο άρθροΝέες προκλητικές δηλώσεις Τσαβούσογλου για την κυριαρχία των νησιών
Επόμενο άρθροΟ Φίλιππος Αναστασιάδης δηλώνει ότι είναι δίκαια τα περισσότερα αιτήματα των αγροτών