Για ακόμη μία φορά σημειώθηκε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα στην περιοχή του Βύρωνα,των Ποταμουδίων αλλά και σε άλλες περιοχές της Καβάλας.Αυτή σύμφωνα με τους κατοίκους κράτησε 3 ώρες.Φυσικά και αρκετοί πολίτες προσπάθησαν να καλέσουν τον ΔΕΔΔΗΕ αλλα το τηλέφωνο ήταν κατειλημμένο συνεχώς.

Αγανακτισμένοι δηλώνουν για ακόμη μία φορά οι κάτοικοι της πόλης για τις συχνές διακοπές οι οποίες μάλιστα κρατούν σε κάποιες περιπτώσεις και ώρες.

Ενας απο τους πολίτες που στο σπίτι του σημειώθηκε διακοπή ηλεκτρικού ρευματος είναι και ο αναξάρτητος Δημοτικός συμβουλος Νίκος Ξανθόπουλος που γραφει στο προσωπικό του Facebook:

Για έναν ακατανόητο λόγο ξύπνησα στης 02,00 ξημερώματα Σαββάτου. Επιχειρώντας να ανοίξω το φως διαπίστωσα ότι για κάποιον λόγω δεν είχα ρεύμα στο σπίτι. Αυτονόητα κινήθηκα προς τον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού για να ελέγξω μήπως κάποια ασφάλεια είχε πέσει. Δεδομένου ότι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον πίνακα κινήθηκα στο παράθυρο για να ελέγξω την γειτονιά. Ίδια κατάσταση σκοτάδι παντού, περπατώντας σκέφτηκα την θέρμανση.

Ο λέβητας και αυτός δεν λειτουργούσε. Αποφασίζω να πάρω τις βλάβες της ΔΕΗ, να ειδοποιήσω έγκαιρα έτσι ώστε το πρωί να έρθει κάποιο συνεργειο. Ποιος είδε τον θεό που πιστεύεται -που λέει π φίλος μου ο Ποτολιας – και δεν φοβήθηκε! Μου απαντά ο υπάλληλος της βάρδιας φανερά εκνευρισμένος, σχεδόν μου το κλείνει και απαιτεί να ελέγξω και να επανέλθω το πρωί. Επιμένω λέγοντας του να σημείωση την βλάβη και φυσικά το πρωί να έρθει το συνεργειο. Αντιδρά σχεδόν βρίζοντας, τον ρωτώ πως τον λένε και του λέω παράλληλα το όνομα μου. Φυσικά αρνείται και μου επιτίθεται λέγοντας πως αν έρθουν το πρωί και δεν τπαρχη βλάβη θα μου χρεώσουν την μετάβαση.

Ρωτώ το όνομα του, ο θρασύς κρύβεται και αντεπιτιθεται λέγοντας πως κακώς κάλεσα τον συγκεκριμένο αριθμό, αλλά θα έπρεπε να πάρω κάποιο άλλο νούμερο, για να ενημερωθεί το συγκεκριμένο νουμερο ηλεκτρονικά. Αυθάδεια, ανευθυνότητα, δικτατορία της μονιμότητας! Φυσικά και δεν τους τσουβάλια ζω όλους. Υπάρχουν υπεύθυνοι λειτουργοί τεχνικοί, διοικητικοί, εναερίτες, αλλά υπάρχουν και κάτι ξεσαμαρωτα και το γαμωτο είναι πως καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία και την μονιμότητα.

Με δεδομένο οτι το σπίτι άρχιζει να κρυώνει, αποφασίζω να αναψω το τζάκι. Περασμένες 04,00 το πρωί, πίνω το τσάι μου ντυμένος καλά, βλέπω τις φλόγες να χορεύουν και σκέπτομαι ποσό τραγικό είναι να έχεις πετρέλαιο, τζάκι και κάθε άλλο διαθέσιμο μέσο τεχνολογικά, αλλά μα μην έχεις θέρμανση και κυρίως με κάτι τέτοιους τύπους που δυστυχώς το σύστημα προστατεύει, χωρίς να αντιλαμβάνεται οτι αυτές οι εξαιρέσεις το εκθέτουν. Πίνω και σκέπτομαι αυτόν τον λαό τι άλλο του επιφυλάσσει το μέλλον.

Να μην ξεχάσω μεγάλη ημέρα αύριο , η νομενκλατούρα τον αδιάφθορων διεθνιστών θα ψυχανεμιστει στο Μέγαρο Μουσικής περί της συμφωνίας των Πρεσπών. Τι άλλο μας επιφυλάσσει το μέλλον. Τι αποθέματα υπομονής διαθέτουμε επιτέλους. Τι φοβόμαστε άλλο; Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συμβαίνει. Πίνω τσάι, βλέπω τις φλόγες και αν ηρεμήσω μπορεί και να κοιμηθώ καμμία ώρα.

Καλό ξημέρωμα σε όσους ξαγρυπνουν μαζί μου!

Προηγούμενο άρθροΧάθηκε η Γεωργία Ίριδα-ο πατέρας της ζητά βοήθεια
Επόμενο άρθροΚλειστά την Πέμπτη Δημοτικά – Νηπιαγωγεία