%ce%b1%ce%b3%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b1%cf%82

Ακατάλληλη θεωρεί την ώρα έναρξης των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παράσχος Αγανικόλας. Οι συνεδριάσεις λόγω καλοκαιριού ξεκινούν στις 8 το βράδυ αντί τις 7 το απόγευμα που ήταν πριν, με  αποτέλεσμα για κάποιους συμβούλους αυτό να αποτελεί επαγγελματική τροχοπέδη.

Στις δηλώσεις του αναλυτικά τόνισε πως «είναι το θέμα του ωραρίου. Δηλαδή στις 8 η ώρα το βράδυ που γίνονται τα Δημοτικά Συμβούλια για μένα είναι πάρα πολύ αργά. Όταν ως ελεύθερος επαγγελματίας θέλω να ξεκινήσω τη δουλειά μου στις 3 το πρωί και το καλοκαίρι στις 4, δεν μπορώ να παρακολουθήσω. Αν ξεκινήσουμε στις 8, τουλάχιστον 1,5 ώρα τα προ ημερησίας μπορεί και δύο, πιάνουμε στις 10 ή 11 και θα τελειώσει στη μία. Θα το φέρω ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα ζητήσω από τη διοίκηση να γίνονται λίγο πιο μπροστά ώστε να μπορούμε να παραβρισκόμαστε και προσωπικά εγώ. Είναι πολύ δύσκολο για μας τους ελεύθερους επαγγελματίες. Είναι καλοκαίρι μεν αλλά πρέπει να τα βλέπουμε όλα. Για μένα το προτιμότερο θα ήταν να ξεκινούν πριν τις 7 τα Δημοτικά Συμβούλια, στις 6.30 σίγουρα ώστε να μην πιάνουμε μέχρι αργά το βράδυ. Σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο δηλαδή που τελείωσε στις 12.30 το βράδυ δεν μπορούσα να κατέβω μετά στη δουλειά μου, δεν μπορούσα να ξυπνήσω το πρωί. Πρέπει να δουλέψω για να ζήσω, αλλά πρέπει να είμαι σωστός και στις υποχρεώσεις μου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οπότε πρέπει να τα δούμε όλα, να βρούμε μια ώρα που να τους βολεύει όλους. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται πιο μπροστά. Όταν ξεκινάει στις οχτώ, έχεις τα προ ημερησίας, κι όταν μπαίνεις στα κεντρικά θέματα δεν μπορείς να παρακολουθήσεις, αρχίζεις και κουράζεσαι. Νομίζω ότι μπορούμε να το δοκιμάσουμε, αν ξεκινάει το Δημοτικό Συμβούλιο πιο μπροστά πιστεύω θα είναι καλύτερα και πιστεύω ότι θα παραβρισκόμαστε όλοι».

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πρόσθεσε δε πως «βλέπω και τα δημοσιεύματα και βλέπω μια κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Στρατόπεδο  Ασημακοπούλου με κάποιους πρόσφυγες που έφεραν κι έγιναν κάποια επεισόδια εκεί πέρα. Βλέπω τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο. Το αν έχουν γίνει επεισόδια και αν αυτά που λένε είναι πραγματικά, δηλαδή ότι υπήρχε επεισόδιο με Σύριους και Πακιστανούς, είναι δύσκολα πράγματα αυτά…. Γιατί τα λέγαμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα υπάρξει θέμα και τότε όλοι μας έλεγαν ξενοφοβικούς, ρατσιστές κλπ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε πιο γενικευμένη σύρραξη μέσα στο Ασημακοπούλου. Γιατί εμένα ο φόβος μου είναι και πάντα έλεγα από την αρχή ότι το προορίζουν για ένα από τα μεγαλύτερα hot spots της χώρας. Εμένα αυτή είναι η άποψή μου, δεν θέλω να επιβεβαιωθώ, αλλά βλέπω ότι επιβεβαιώνομαι τελικά».

Προηγούμενο άρθροΔράση κατά του μελανώματος απο τον σύλλογο εθελοντών κατά του Καρκίνου
Επόμενο άρθροΤην ερχόμενη εβδομάδα έρχονται τα Πετζετέλ