Αγωγή κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κατέθεσαν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καβάλας για δηλώσεις του που αφορούσαν εργαζόμενους και θεωρήθηκαν προσβλητικές, σύμφωνα με την πρόεδρο του Σωματείου κ. Κατερίνα Πετράκη.

Σύμφωνα με την κ. Πετράκη «Πράγματι είναι γεγονός ότι πρόκειται για αγωγές και όχι μηνύσεις. Γιατί αν μιλάμε για μηνύσεις ο υπουργός μπορεί να κρυφθεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία. Έτσι όντως προχωρήσαμε και ήδη η αγωγή η πρώτη που κάναμε εκδικάσθηκε το καλοκαίρι και επιδικάσθηκε στον κ. Πολάκη το ποσό των 25 χιλιάδων ευρώ! Βέβαια εμείς αυτά τα χρήματα τα διαθέσαμε στους πυρόπληκτους στο Μάτι. Κάθε φορά που μας υβρίζει ο κ. Πολάκης θα κατατίθεται και μια αγωγή!

Πρέπει να γνωρίζει ο κ. Πολάκης ότι η βουλευτική ασυλία δεν ισχύει επ αόριστον. Κάποτε σταματάει! Άρα ο τσάμπα μάγκας δεν μπορεί να είναι πάντα στην επικαιρότητα, δεν μπορεί πάντοτε να υποδεικνύει στους δημοσιογράφους ποια σκηνικά θα μεταδίδουν και ποια όχι,  όλα τελειώνουν και όλα έχουν ένα κόστος.Μας είπε ΤΣΟΛΙΑ…..Εεμάς τους εργαζόμενους και είπε στους δημοσιογράφους ότι κακώς δείχνουν τα ΤΣΟΛΙΑ τους εργαζόμενους και πρέπει να δείχνουν τα εγκαίνια στα Κουφάλια και μόνο».

Αναφορικά με την λειτουργία του Νοσοκομείου η ίδια τόνισε ότι βελτίωση δεν υπάρχει. «Έχουμε μόνο επικουρικό προσωπικό και εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας και υπό ομηρία. Αυτό είναι το νέο μοντέλο. Κατά τα άλλα κάθε μέρα έχουμε προσλήψεις εργαζομένων αλλά στην φαντασία του κ. Πολάκη» τόνισε καταληκτικά.

Προηγούμενο άρθροΠροετοιμασίες για το ντέρμπι ΑΟΚ – Νέστου
Επόμενο άρθροΣε ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στη Νέα Καρβάλη μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Βαγγέλης Παππάς-video