Σε ηλικία 67 ετών σε μια άνιση μάχη με τον κορωνοϊό πέθανε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Καβάλας ο Μίλτος Σιτσάνης.

Νοσηλευόταν για 1 μήνα στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Καβαλας.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις 12:00.

Ο Μίλτος γεννήθηκε στην Καβάλα. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη στην Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών και στο Μαθηματικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από τα φοιτητικά του χρόνια εντάχθηκε και πάλεψε μέσα από τις γραμμές της Αριστεράς. Οργανωμένος από το 1974 στο ΚΚΕ, μετά τη διάσπαση του 1991 στο Συνασπισμό και στη συνέχεια στο ΣΥΡΙΖΑ από τον οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι του 2015 και μαζί με άλλους συντρόφους του ίδρυσαν τη Λαϊκή Ενότητα. Διετέλεσε μέχρι το τέλος της ζωής του Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας της ΛΑ.Ε.

Εργάσθηκε ως τεχνικός τηλεπικοινωνιακών εγκαταστάσεων στον ΟΤΕ.

Συμμετείχε σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες του Λαού μας και δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στην Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Μηχανικών (ΠΕΤΕΜ) ΟΤΕ.

Εκλέχθηκε κατ’ επανάληψη στα κεντρικά και τοπικά όργανα της ΠΕΤΕΜ ΟΤΕ.

Πρωτοστάτησε στους αγώνες των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες δουλειάς, για τα μισθολογικά, εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα καθώς και σε όλους τους αγώνες ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ.

Προηγούμενο άρθροΕυχές Πούτιν σε Μητσοτάκη για την Πρωτοχρονιά: Οι σχέσεις μας βασίζονται εδώ και αιώνες στη φιλία
Επόμενο άρθροΑπατεώνισσα ξεγέλασε ηλικιωμένη προσποιούμενη υπάλληλο του Δήμου Παγγαίου και της πήρε χρήματα