Την Παρασκευή 13 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη λευκή νύχτα του δήμου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη, σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου και τον εμπορικό σύλλογο Ελευθερούπολης .
Στόχος της δράσεις αυτής όπως δήλωσε και ο δήμαρχος Παγγαίου στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα μέσα είναι η τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής , διότι αν και ανοίγει η τουριστική περίοδος για της παράλιες περιοχές του δήμου, δεν μένουν εκεί Στόχος είναι και η οικονομική ενίσχυση και προβολή και της πρωτέυουσα στου δήμου. Παράλληλα η λευκή νύχτα πραγματοποιηθεί στην καρδιά της αγοράς σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Παγγαίου Χρήστο Μποσπότη. Ενώ με την σειρά της η πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου , Όλγα Αμπατζιά δήλωσε ότι το κόστος της οργάνωσης ανέρχεται στις 12 000 μ ε 15.000 εύρω . Ενώ έκπληξη της βραδιάς είναι η συναυλία της αγαπημένης τραγουσίτδιας της νεολαίας Μαλού. Ενώ πολλές είναι οι δράσεις και τα μουσικά και πολιτιστικά εvent που έχει σχεδιάσει ο δήμος με την ομάδα πολυθέαμα ” Κρόκο και Λίνο “, καθώς θα συμμετέχουν αθλητικοί ,πολιτιστικοί σύλλογοι , η μπάντα του δήμου , και μικροί μαθητές της περιοχής . Τέλος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ελευθερούπολης, Φώτη Τουφεξής τονίζοντας ότι η λευκή νύχτα είναι μια ευχάριστη νότα, και θα βοηθήσει στην ενίσχυση των επιχειρήσεων συν ότι οι επισκέπτες θα έχουν το εκπτώσει 20% στις αγορές τους , ενω τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ . Θα γίνουν δύο μεγάλες κληρώσεις με δώρα για όσους πάρουν λαχνούς ψωνίζοντας από τα καταστήματα της πόλης .
Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν:

Το 1ο Δημ. Σχολείο Ελευθερούπολης

Η Φιλαρμονική Ελευθερούπολης

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαχητών Ελευθερούπολης (σχολή kick boxing και πυγμαχίας)

Η Ακαδημία του Αθλητικού Σωματείου ποδοσφαίρου “Ορφέας” Ελευθερούπολης

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης με τμήματα μπάσκετ

Η μουσική μπάντα “Κρουστόφωνο”

Η ομάδα “Πολυθέαμα Κρόκο και Λίνο” με street show, happenings.Charley Chaplin, μικρό θέατρο νάνων, ξυλοπόδαρη Λευκή Νύχτα, Photo booth, street dj party.

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζεται η αποχή των δικηγόρων έως τις 24 Μαΐου
Επόμενο άρθροΒρυξέλλες: Κατ΄αρχήν συμφωνία με τους δανειστές!