Ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την προώθηση των “καθαρών” μορφών μετακίνησης, προχωρά στην εκπόνηση του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων για την περιοχή ευθύνης του.

Ο Δήμος Καβάλας επιχειρώντας να εφαρμόσει πρακτικές συμμετοχικού σχεδιασμού στην εκπόνηση του εν λόγω σχεδίου, πραγματοποιεί την παρούσα έρευνα, προκειμένου να λάβει υπόψη τις προτιμήσεις των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής μας.

Οι απόψεις, οι προτιμήσεις, οι ιδέες και οι παρατηρήσεις σας αποτελούν σημαντικά στοιχεία που θα αξιοποιήσει ο Δήμος για έναν περισσότερο ορθολογικό σχεδιασμό στα παρακάτω πεδία:

1️⃣ καλύτερη χωροθέτηση των σταθμών στην περιοχή του Δήμου
2️⃣ διασφάλιση της βιωσιμότητας των προτεινόμενων λύσεων
3️⃣ διαμόρφωση κινήτρων προώθησης των ηλεκτρικών οχημάτων

Για το σκοπό αυτό, απευθυνόμαστε στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου μας και βασιζόμαστε στην ενεργή συμμετοχή στον σχεδιασμό με την συμπλήρωση της συγκεκριμένης έρευνας.

Μπορείτε να βρείτε την έρευνα στον σύνδεσμο: https://forms.office.com/r/T7XNAyUNFM

Προηγούμενο άρθροΔιαδικτυακές εισήγησεις- συζητήσεις με θέμα τις αρμονικές σχέσεις μεταξύ καθηγητών και μαθητών στο Ενιαίο Λύκειο Νέας Περάμου
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Δε θεωρούμε τυχαία όσα συνέβησαν με την ανάθεση του λογισμικού ΤΑΠ, αλλά τον λόγο τώρα έχει η Αρχή Διαφάνειας