Συνεχίζεται το έργο ανάπλασης του πεζοδρομίου στην Φρίξου Παπαχριστίδη στην Ελευθερούπολη. Κατασκευάζεται ένα έργο που ήταν απόλυτα αναγκαίο σημείωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Μποσμπότης.

Ο Αντιδήμαρχος σημείωσε πως “Έχουμε πια ένα έργο ανάπλασης στο κέντρο της Ελευθερούπολης., στην Πλατεία Φ. Παπαχρηστίδη όπου εκεί είχαμε ένα χρόνιο πρόβλημα που όλοι γνωρίζουν. Από τη μια πλευρά λοιπόν είχαμε ένα πολύ μεγάλο πεζοδρόμιο και από την άλλη δεν είχαμε καθόλου πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην ξέρουν χρόνια τώρα που να περπατήσουν.

Έτσι λοιπόν επειδή το πλάτος του δρόμου δεν μπορεί να αλλάξει αφού θεωρείται δευτερεύουσα οδός κόβουμε το ένα πεζοδρόμιο και μεγαλώνουμε το άλλο. Παράλληλα κάνουμε πρόσβαση τυφλών και δημιουργούμε ένα πλήρως λειτουργικό πεζοδρόμιο και όδευση για τυφλούς, με υπογείωση καλωδίων της ΔΕΗ προκειμένου να αποτραπεί κάθε ενόχληση των πολιτών.

Όλα με νέα πλακόστρωση, με δένδρα. Όλες οι υποδομές έχουν γίνει, βάζουμε πια τις πλάκες και σύντομα θα έχει αλλάξει πλήρως η μορφή του κέντρου της Ελευθερούπολης με ένα άκρως λειτουργικό και απόλυτα αισθητικά ωραίο έργο.

Κάποια πράγματα αλλάζουν. Θα κάνουμε και παρέμβαση στην πιάτσα των ταξί ενώ θα αλλάξει όλο το κέντρο της πόλης».

Προηγούμενο άρθροΖητάμε από την κυβέρνηση τη στήριξή της, με ένα ολοκληρωμένο οικονομικό πρόγραμμα που να είναι στοχευμένο στην εστίαση, δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων Καβάλας, Μάκης Κωνσταντινίδης
Επόμενο άρθροΑυξάνεται η ροή υδάτων στον Έβρο- Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός