Ένταξη της μελέτης του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΡΗΠΙΔΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΝΕΜΟΥ ΜΟΛΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ Η/Μ ΣΤΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΛΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ»στο Π.Δ.Ε. 2018 του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Με την αριθ.135833/14-12-2018 Απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης  κ. Στάθη Γιαννακίδη,εγκρίθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2018 του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. του έργου, «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΡΗΠΙΔΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΝΕΜΟΥ ΜΟΛΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ Η/Μ ΣΤΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΛΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού 300.000€

Με την  υλοποίηση του παραπάνω έργου θα επιτευχθεί:

Η αποσυμφόρηση του Κεντρικού Λιμένα Καβάλας με τον  ελλιμενισμό των επαγγελματικών σκαφών κοντά στον χώρο που εξυπηρετούνται (ιχθυόσκαλα), με τις υποδομές που χρειάζονται (ύδρευση, ηλεκτρικό ρεύμα, ασφάλεια, χερσαίο χώρο εξυπηρέτησης).

Η μετατροπή του Κεντρικού Λιμένα Καβάλας «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» σε αμιγώς επιβατικό και τουριστικό λιμένα με την  δημιουργία νέων θέσεων ελλιμενισμού τουριστικών σκαφών.

Το παραπάνω έργο εντάσσεται στον συνολικό επιχειρησιακό και στρατηγικό σχεδιασμό της ΟΛΚ ΑΕ, με στόχο τον εκσυγχρονισμόκαι την ανάπτυξη του Λιμενικού συστήματος Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΒρέθηκε η Γεωργία Ίριδα-αποκλειστικό video
Επόμενο άρθροΣτο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ελευθερούπολης ο Δήμαρχος Παγγαίου