Εντός των προσεχών ημερών θα ξεκινήσουν έργα οδοποιίας στο Περιγιάλι από τον Δήμο Καβάλας. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων κ. Κουμουσίδης Άρης είναι ένα έργο ουσίας.

Αρχικά ανέφερε ότι “Η περιοχή πάει πάρα πολύ καλά και έχουμε μια βεβαίωση από το Δήμαρχο Καβάλας ότι σε λίγο ξεκινούν οι μπουλντόζες για τους δρόμους μας, για την κατασκευή τους. Αυτή είναι μια εξέλιξη σε ό,τι αφορά το Σχέδιο Πόλεως. Σε ό,τι αφορά την συναυλία που θα διοργανώσουμε στο Ανθή Καραγιάννη τρέχουμε μέρα νύχτα.

Και ο κόσμος μας αναμένει για να απολαύσει τους αδελφούς Τσαχουρίδη στις 17 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ. Εισιτήρια πωλούνται στο Public και στον Μασούτη με 10 ευρώ και 12 ευρώ θα είναι το εισιτήριο στο γήπεδο.

Κάναμε αυτή την κίνηση για να ενισχύσουμε τα οικονομικά του συλλόγου. Δύο χρόνια ευρώ δεν κρατήσαμε στα χέρια μας…. Όλοι μας κυνηγούν και κανείς δεν μας βοηθάει».

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

Και πρόσθεσε πως «Κάνουμε κοινωνικό έργο ως σύλλογος, μοιράσαμε 1.5 τόνο τρόφιμα τα Χριστούγεννα και κανείς άλλος δεν έχει κάνει ένα τέτοιο έργο αλλά…..».

Ο ίδιος στην συνέχεια τόνισε ότι το έργο της διάνοιξης της οδού προς τα Νεκροταφεία με κόμβο μάλιστα για κίνηση περισσοτέρων οχημάτων που θα είναι παράλληλη με την παραλιακή λεωφόρο που θα πεζοδρομηθεί, είναι πάρα πολύ σημαντικό, έργο του Δήμου Καβάλας, υποστηρίζοντας ότι θα είναι μια σημαντική εξέλιξη.

“Βέβαια εγώ έχω πει ότι για να αναβαθμισθεί το Περιγιάλι θα πρέπει να φύγουν τα σκουπίδια και οι μετανάστες. Αλλιώς δεν πρόκειται να γίνει τίποτε στο Περιγιάλι. Και χρυσάφι να πετάξει κανείς αναβάθμιση δεν έρχεται” τόνισε καταληκτικά.

Προηγούμενο άρθροΗ παραχώρηση του 1ου ορόφου της Lord για τις ανάγκες του Ελληνικού Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας
Επόμενο άρθροΥπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην περιοχή Καλύβια Θάσου