Κατά την επιστροφή του Δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη από το γραφειο του αποκλείστηκε στον οικισμό του Ορφανίου .

Παρακαλώ μην μετακινείστε άσκοπα . Με ενημέρωση που έχω τα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά την διάρκεια όλης της νύχτας ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με το meteokav.gr πολύ μεγάλα ύψη βροχης στο νοτιοδυτικό άκρο του νομού κοντά στον Στρυμωνικο κόλπο, όπου ιδιωτικοί μετεωρολογικοί σταθμοί έχουν καταγράψει περίπου 40mm βροχης.

Η συγκεκριμένη περιοχή είναι περιοχη υψηλής επικίνδυνοτητας για εντονα και διαρκή φαινόμενα βάση της πρόγνωσης μας κάτι που δυστυχώς επιβεβαιώνεται. Διαβάστε την πρόγνωση μας εδώ https://rb.gy/pxkrcx

Δυστυχώς παρατηρουνται και πλημμυρικα φαινόμενα ενδεικτικό βίντεο από την Τουζλα από την φίλη της σελίδας μας Στέλλα Κεχαγιά.. Ελπίζουμε ο κρατικός μηχανισμός να έχει λάβει τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα για να αποφευχθούν μεγαλύτερα προβλήματα.

Το επόμενο 2ωρο αναμένεται σταδιακή εκ νέου γενίκευση των φαινομένων στην περιοχή μας για ζωντανή ενημέρωση επισκεφτείτε το www.meteokav.gr

Προηγούμενο άρθροΝίκος Παναγιωτόπουλος για διαρροές: Θα αντιμετωπίζονται με όρους στρατιωτικού ποινικού κώδικα
Επόμενο άρθροΔήμος Θάσου: Περιορισμός μετακινήσεων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων