entasi-ke-episodia-stis-ekloges-1024x576

Ένα «Μπάχαλο» κυριάρχησε στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ Καβάλας που έπρεπε να διεξαχθούν το Πρωί της Κυριακής αφού μέλη της ΟΝΝΕΔ προχώρησαν μέχρι και στην απαγόρευση άσκησης εκλογικού δικαιώματος. Πιο συγκεκριμένα το θέμα έφτασε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα ενώ ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας τόνισε στο ΕΝΑ Channel πως η ΟΝΝΕΔ είναι μία ανεξάρτητη αρχή. Το συγκεκριμένο θέμα σχολίασε και ο γενικός γραμματέας της ΝΟΔΕ λέγοντας τα εξής:
“Εντάξει είχαμε και εμείς ΄΄τα δικά μας ΄΄ αλλά τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στην ΟΝΝΕΔ Καβάλας που οδήγησαν στην αναβολή των εκλογών για την ανάδειξη συμβουλίων στη Ν.Ε και στις τοπικές και μάλιστα με κλήση της αστυνομίας ξεπερνά κάθε όριο…Αμαυρώνουν την ιστορία της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Καβάλας..Ιστορία γραμμένη με αγώνες στο πεζοδρόμιο και σαρωτικές νίκες στις σπουδαστικές εκλογές..Την ευθύνη δεν την έχουν μόνον τα παιδιά στην Καβάλα..Ακέραια την έχει και η κεντρική διοίκηση της ΟΝΝΕΔ που υποτίθεται ότι πρέπει να στηρίξει την απόφαση του Κυριάκου για επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ..Αντί για στήριξη διαπιστώνω ακύρωση της στην πράξη..Ήμουν και είμαι φανατικός υποστηρικτής της διοικητικής ανεξαρτησίας της ΟΝΝΕΔ. Αλλά η κατάσταση που δημιουργήθηκε μπορεί να επηρεάσει το κόμμα στην προσπάθεια για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα (4 έδρες) στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.”

Ενώ Την ίδια στιγμή Έκκληση για ενότητα έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος Απόστολος Καλτζίδης, παρά τις καταγγελίες ότι ομάδα στελεχών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν του επέτρεψε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα λέγοντας τα εξής:

“Ως υποψήφιος πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Καβάλας αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τους εκατοντάδες Οννεδίτες του Νομού Καβάλας που για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα στο ίδιο έτος, δεν τους επιτράπηκε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα το οποίο απορρέει από την ιδιότητα τους ως μέλη της Οργάνωσής μας. Ακόμη, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Οργάνωσης τα οποία με αυταπάρνηση και προσωπικές θυσίες έδωσαν για ακόμη μια φορά έναν έντιμο αγώνα προκειμένου να δώσουμε το στίγμα της ανανεωμένης και ΕΠΑΝΙΔΡΥΜΕΝΗΣ ΟΝΝΕΔ στο Νομό μας. Πάντοτε στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι η ενότητα και ευελπιστώ η επόμενη μέρα να βρει την ΟΝΝΕΔ Καβάλας μάχιμη και ενωμένη ώστε όλοι μαζί να δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για να απαλλαγεί η χώρα μας από τη μάστιγα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια οικογένεια υπάρχουν και διαφωνίες. Ωστόσο, αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν”

Προηγούμενο άρθροΣυνεννοήθηκαν με Αμπεριάδη «αδειάζοντας» Τσομπανόπουλο;
Επόμενο άρθροΚανονικά προσήλθαν στο ίδρυμα “Αγία Μαρίνα” αρκετοί εργαζόμενοι παρά την προσωρινή αναστολή