Γύρω στις 00:30 στο χωριό Κεχρόκαμπος Καβάλας δεν υπάρχει ρεύμα. Η βλαβη έχει δηλωθεί στη ΔΕΗ και ενημερώθηκαν για την γενική κατάσταση σε όλο το χωριό.

Είπαν ότι το πρόβλημα είναι γενικό και προέρχεται από την περιοχή της Χρυσούπολης.

Απο τα κεντρικά του ΔΕΔΔΗΕ ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της τοπικης κοινότητας Κεχροκάμπου ο οποιος απο την πρώτη στιγμη ενημέρωσε για την βλάβη ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να γίνει άμεσα γιατί υπάρχουν στο χωριό μας και άτομα που έχουν μάσκες οξυγόνου πράγμα που σημαίνει ότι οπωσδήποτε πρέπει να έχουν το ρεύμα.

Σίγουρα υπάρχει κακοκαιρία στην Ελλάδα όμως ευελπιστώ ότι σύντομα θα έρθει το ρεύμα για να μην υπάρξουν σοβαρά προβλήματα για τους ανθρώπους αυτούς που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Ώρα 02:34 π.μ ημέρα Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 με πήραν τηλέφωνο από την ΔΕΗ και μου είπαν η βλαβη είναι παντού και το Συνεργείο τους αύριο το πρωί που πιάνει δουλειά ώρα 07:00 θα βγει για να τη διορθώσει.

Όλος ο Κάμπος δεν έχει ρεύμα και η βλαβη είναι μεγάλη. Αυτή την ενημέρωση είχα και όφειλα να ενημερώσω και όλους εσάς ώστε να ξέρετε τι γίνεται με το πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χωριό μας.

Τελικά Ώρα 07:43 π.μ ημέρα Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021. Η βλάβη έχει αποκατασταθεί στο χωριό Κεχρόκαμπος Καβάλας και όλο το χωριό τώρα έχει ρεύμα. Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά και να μην δημιουργηθεί ξανά άλλο τέτοιο σοβαρό πρόβλημα.

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κεχροκάμπου Αλέξανδρος Μουστακίδης

Προηγούμενο άρθροΈτσι θα λειτουργήσουν καταστήματα και κομμωτήρια από τη Δευτέρα – Τι ισχύει για τις “κόκκινες” περιοχές
Επόμενο άρθροΣτο δρόμο οι υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας