Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα, Δευτέρα 07 Ιουνίου 2021, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, προβλέπονται από σήμερα Δευτέρα (07-06-2021) το μεσημέρι στη βόρεια Ελλάδα, αύριο Τρίτη (08-06-2021) στην κεντρική και τη βόρεια χώρα και την Τετάρτη (09-06-2021) σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
Σήμερα, Δευτέρα (07-06-2021) στη Μακεδονία και τη Θράκη, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Αύριο, Τρίτη (08-06-2021), κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία. Τις βραδινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν.

Μεθαύριο, Τετάρτη (09-06-2021) τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.
Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση Ιδιοκτήτων – Ενοικιαστών Κοινοχρήστων Χώρων εντός του Σχεδίου Πόλεως Καβάλας, τμήμα Περιγιαλίου, που συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται επ’ αυτών επαγγελματικά
Επόμενο άρθροΝίκος Ξανθόπουλος: Κλειστή για 2 χρόνια είναι η οδός Φιλιππούπολης στη Νεάπολη