Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας σε συνεργασία με τον Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας θα πραγματοποιήσουν έκθεση φωτογραφίας στην Μεγάλη Λέσχη στις 8 Μαρτίου. Η πρόεδρος του Λυκείου κ. Μαρίνα Φιλιππίδου σημείωσε πως τιμούν με τον τρόπο αυτό την Ημέρα της Γυναίκας.

Η κ. Φιλιππίδου ανέφερε ότι “Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας με τον Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας και τον Δήμο Καβάλας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας “ΓΥΝΑΙΚΑ” στον ισόγειο όροφο της Μεγάλης Λέσχης από τις 8/3/2022 ως 17/3/2022 και ώρες 10.00-13.00 και 18.00-21.00. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 8 Μαρτίου 2022.

Στις 8 Μαρτίου λοιπόν τιμούμε τη γυναίκα και τους αγώνες της για ισότιμη μεταχείριση και ίσα δικαιώματα στα δύο φύλλα.

Όπως και το 2019 είχαμε κάνει μια έκθεση ζωγραφικής, αποφασίσαμε από πέρσυ, και ελέω πανδημίας καθυστερήσαμε, να παρουσιάσουμε μια έκθεση για τη γυναίκα.

Αρχικά ήταν η ιδέα να παρουσιασθεί αυτή η έκθεση στο Λύκειο Ελληνίδων αλλά λόγω πανδημίας θα γίνει στη Μεγάλη Λέσχη. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 8 Μαρτίου 2022 αν και θα θέλαμε να γίνει η έκθεση στο ΛΕΚ.

Απλά δεν ξέρουμε τι θα ισχύει και έτσι είπαμε να πάμε στη Μεγάλη Λέσχη για να δούμε πολύ περισσότερα. Ο χώρος είναι προσβάσιμος για όλους και γι αυτό καλούμε άπαντες να έρθουν κοντά μας.

Όλα τα τμήματα μας λειτουργούν εξάλλου. Και οι χοροί καλά κρατούν και το θέατρο συνεχίζει και το τμήμα ζωγραφικής λειτουργεί και αυτό της εκμάθησης παραδοσιακών λαϊκών οργάνων και το δημιουργικό εργαστήρι για μικρά παιδιά λειτουργεί”.

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν και διακρίσεις. “Στο σημείο αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια . Συγχαρητήρια στους μικρούς χορευτές μας του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας που χόρεψαν με χαμόγελο και κέφι και έλαβαν την καλύτερη βαθμολογία μαζί με τους μικρούς χορευτές από τον Καναδά στο διαδικτυακό παιδικό και εφηβικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών ΣΑΡΑΡΙΜ στην Καλαμαριά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βορεαδες χορευτικός Όμιλος Καλαμαριάς στις 12/2/2022. Ευχαριστούμε τη δασκάλα μας Ιωάννα Βασιλειάδου για την αγάπη της και την αφοσίωση της στα παιδιά μας και τον Γιώργο Βασιλειάδη για την βοήθεια του στο video. Συγχαρητήρια και στα παιδιά, ελληνικής καταγωγής, από τον Καναδά, την Ρουμανία και από το σύλλογο Βορεαδες Καλαμαριάς που χόρεψαν και αυτά υπέροχα” τόνισε ευχόμενοι όλα να πάνε καλά για να υπάρξει και καλή συνέχεια με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις.

Προηγούμενο άρθροΑναστασία Αντωνίου: Θέλω να είμαι αισιόδοξη αλλά εφιστώ την προσοχή όλων
Επόμενο άρθροΤο θέμα της ΔΙΑΑΜΑΘ ξεχωρίζει σημερινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καβάλας