Kάτω απο αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω βροχής αλλά και χαμηλής θερμοκρασίας πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Καβάλα.
  
Η απόφαση για την πραγματοποίηση μιας σύντομης παρέλασης λήφθηκε στις 11 το πρωί, όταν ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος έκανε δεκτή την εισήγηση του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Απόστολου Βαγενά. Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας κ. Μπαντίκος παρατήρησε ότι πολλοί μαθητές δημοτικών σχολείων είχαν ήδη αποχωρήσει από την παραλία.   
 
Παρόλα αυτά η παρέλαση των συγκεκριμένων μαθητικών τμημάτων και συλλόγων και συγκεκριμένα με τους σημαιοφόρους και τους παραστάτες. Η προαναφερθείσα απόφαση αποδείχθηκε σωστή αφού τους μαθητές που παρήλασαν χειροκρότησαν και φωτογράφησαν οι συγγενείς και οι φίλοι τους, ενώ κανονικά παρήλασαν τμήματα του στρατού και η μπάντα του δήμου.
   
   

Ίδιες καιρικές συνθήκες επικράτησαν στην πόλη μας κατά την παρέλαση του Οκτώβρη του 2010 και του 2012. Η παρέλαση στη Ελευθερούπολη δεν έγινε .

Προηγούμενο άρθροΔοξολογία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, παρεκκλήσιο του Μητροπολιτικού Ναού στην Ελευθερούπολη
Επόμενο άρθροΚαι στη Χρυσούπολη έγινε η παρελαση υπο βροχή για τον στρατό,τους σημαιοφόρους και τους παραστάτες