Ξεκίνησαν εκ νέου οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον Διευθυντή του κ. Θωμά Αγγελόπουλο ξεκίνησαν με 60 εμβολιασμοί και συνεχίζονται κανονικά.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «επανήλθαμε σε έναν αποδεκτό ρυθμό εμβολιασμού, διότι δεν προμηθευόμασταν και δεν είχαμε ραντεβού για 1-2 εβδομάδες περίπου. Πλέον κάνουμε 60 εμβολιασμούς ημερησίως κι αυτό φαίνεται ότι θα συνεχιστεί, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει επάρκεια εμβολίων. Κλείνονται τα ραντεβού κανονικά, σε άτομα άνω των 75 ετών και σε ευπαθείς ομάδες. Περιμένουμε να ανοίξουν οι πλατφόρμες των χαμηλότερων ηλικιών κα σιγά- σιγά να πάμε σε άτομα του γενικού πληθυσμού».

ΜΕ PFIZER

Στη συνέχεια είπε ότι «σε ό,τι αφορά τα ραντεβού δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι. Κλείνονται κεντρικά όπως γίνεται κεντρικά και η προμήθεια των εμβολίων. Οι εμβολιασμοί γίνονται με το εμβόλιο της Pfizer, αφού δεν προμηθευόμαστε με αυτά της Astra Zeneca. Δεν γνωρίζω αν συνεχίσουμε με άλλα εμβόλια, ανάλογα με τις οδηγίες που θα πάρουμε.

Πάμε πολύ καλά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, ελπίζουμε να υπάρχει επάρκεια εμβολίων για να μπορέσουμε να διπλασιάσουμε το ρυθμό και να έχουμε σύντομα εμβολιασμένο ένα μεγάλο κομμάτι πληθυσμού».

Για το εμβόλιο της Jonshon σημείωσε πως δεν γνωρίζουν να θα τους το προμηθεύσουν.

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Παγγαίου κατέθεσε 12 ολοκληρωμένες μελέτες για έργα στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»
Επόμενο άρθροΜε σημαντικές διασφαλίσεις και συμμετοχή Δημοσίου στη διοίκηση το δάνειο για τον Πρίνο