Ύστερα από πολλές καθυστερήσεις που προκάλεσαν τα δικαιολογημένα παράπονα των αθλητών, των γονέων τους και των παραγόντων των ναυταθλητικών συλλόγων της Καβάλας, το κλειστό κολυμβητήριο της πόλης άνοιξε τις πύλες του το απόγευμα της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου.

Το τελευταίο βήμα πριν το επιθυμητό αποτέλεσμα ήταν η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Καβάλας, που συνεδρίασε εκτάκτως δια περιφοράς με αποστολή e-mail από τις 14:00 έως 15:30 προκειμένου να χορηγήσει άδεια λειτουργίας και στις δύο κολυμβητικές δεξαμενές (πισίνες), 21×50 η «μεγάλη» και 10×12,5 η «μικρή» για 5 χρόνια!

Είχε προηγηθεί ένας πραγματικός αγώνας δρόμου από τις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας προκειμένου να «θεραπεύσουν» τα κενά που υπήρχαν στο φάκελο που κατατέθηκαν στις αρμόδιες αρχές της Αντιπεριφέρειας Καβάλας στις αρχές του Οκτωβρίου.

Πλέον οι σύλλογοι μπορούν να προγραμματίζουν τις προπονήσεις τους, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και το πρόγραμμα για τους δημότες που θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν την υποδομή, καθώς και οι προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούν.

Προηγούμενο άρθροΠερίπου 620 άτομα φιλοξενούνται αυτήν τη στιγμή στη Δομή Ασημακοπούλου
Επόμενο άρθροΠεριοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, για την κατασκευή πλευρικών σταθμών διοδίων στον Α/Κ Άσπρων Χωμάτων