1

Άφωνοι οι αστυνομικοί που κατάφεραν να σώσουν τις ζωές όλων αυτών των ανθρώπων – Θέμα συζήτησης και το αντίτιμο της παράνομης διακίνησης…
Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, προχώρησαν στη σύλληψη 36χρονου Έλληνα διακινητή, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της μεταφοράς και προώθησης μεταναστών προς το εσωτερικό της χώρας, αποτρέποντας την παράνομη διακίνηση 17 συνολικά ανθρώπων.

2

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Καβάλας, διενεργήθηκε έλεγχος σε φορτηγό στην Εγνατία Οδό, που οδηγούσε ο 36χρονος, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε εντός ειδικά διαμορφωμένου χώρου της καρότσας (κρύπτη), 17 αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων που να νομιμοποιούν την παραμονή και την είσοδό τους στη χώρα.

3
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς επιβίβασε στους αλλοδαπούς, από περιοχή του νομού Έβρου, με απώτερο σκοπό, τη μετάβασή τους στην Αθήνα. Επιπλέον προέκυψε ότι για τη μεταφορά τους, οι παραπάνω αλλοδαποί κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ έκαστος, σε έτερο διακινητή. Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθησαν για λαθρεμπόριο φυτοφαρμάκων από Τουρκία
Επόμενο άρθροΈφυγαν οι πρόσφυγες σήμερα απο το κλειστό της Ελευθερούπολης