Ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας Γιάννης Καραμανλής υπέγραψε σήμερα απόφαση παράτασης των κυκλοφοριακών μέτρων τα οποία κρατούν κλειστό τον κόμβο της Εγνατίας Οδού στον Άγιο Ανδρέα έως την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Σύμφωνα όμως με το δελτίου τύπου του Γιάννη Πασχαλίδη ανοίγει 15 Ιουλίου.

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης επικοινώνησε σήμερα με τον Πρόεδρο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» κ. Γεώργιο Κωνσταντόπουλο σχετικά με το θέμα της εξόδου Αγ.Ανδρέα-Ν.Ηρακλείτσας-Ν.Περάμου προς την Εγνατία Οδό, που δημιουργεί αυξημένα κυκλοφοριακά προβλήματα στη Π.Ε. Καβάλας.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την από 29 Ιουνίου 2020 σχετική ερώτηση του στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, ο Βουλευτής, γνωρίζοντας το πρόβλημα, ήρθε ξανά σήμερα σε επαφή με τον κ. Κωνσταντόπουλου, προκειμένου να του επιστήσει τη προσοχή σχετικά με την ανάγκη άμεσης διευθέτησης του ζητήματος, το οποίο διογκώνεται μέρα μέρα με την έλευση τουριστών τη τρέχουσα περίοδο. Ο κ. Κωνσταντόπουλος αναγνώρισε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τη καθυστέρηση των εργασιών και δεσμεύθηκε ότι η έξοδος Αγ.Ανδρέα-Ν.Ηρακλείτσας-Ν.Περάμου προς την Εγνατία Οδό θα παραδοθεί στη κυκλοφορία στις 15 Ιουλίου 2020.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης ευχαριστεί τον κ. Κωνσταντόπουλο για το ενδιαφέρον που δείχνει, ενώ συνεχίζει να παρακολουθεί από κοντά το ζήτημα και δεν θα διστάσει να επέμβει ξανά, προκειμένου να επιτευχθεί η άμεση επίλυσης του.

Προηγούμενο άρθροΝέες επιτυχίες του Δημοτικού Ωδείου
Επόμενο άρθροΨεκασμός για τα κουνούπια θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Νέστου