Την Παρασκευή 21 Μαΐου συγκεντρωθήκαμε στις εγκαταστάσεις της Ο.Λ.Κ. A.E. ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΣΥΠ κος. Γρηγόρης Δημητριάδης, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κος. Κώστας Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Λ.Κ. Α.Ε. κος. Γεώργιος Φιλόσογλου καθώς και η υπογράφουσα Διευθύνουσα Σύμβουλος Αννα Θυσιάδου.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που η συγκεκριμένη επίσκεψή μας έφερε όλους στο ίδιο τραπέζι, Στο τραπέζι του διαλόγου και της συνεργασίας, επιβεβαιώνοντας έτσι πως η ανάπτυξη ενός Λιμένα δεν είναι υπόθεση μόνο του Λιμένα της πόλεως, της περιφέρειας αλλά είναι πρωτίστως Εθνική υπόθεση.

Πραγματοποιήθηκε μία εξόχως παραγωγική συνάντηση εργασίας στην οποία παρουσιάστηκε αναλυτικά το όραμα, ο σχεδιασμός νέων έργων και όσα ήδη εκτελούνται.
Τέθηκαν όλες οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η διοίκηση της Ο.Λ.Κ. Α.Ε. έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της θέσεως της έναντι του Εθνικού αλλά και του διεθνούς ανταγωνισμού.
Ενημερώθηκαν σχετικά με το στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του Λιμένα και ειδικότερα σχετικά με το πλάνο για την ενδυνάμωση του εμπορικού του χαρακτήρα.

Συμπερασματικά πιστεύω πως το λιμάνι της Καβάλας έχει τις δυνατότητες να λειτουργήσει ως ένας ισχυρός κόμβος συνδυασμένων μεταφορών και να εισέλθει δυναμικά σε μία ανανεωμένη τροχιά ανάπτυξης.

Προηγούμενο άρθροΦορολογικές δηλώσεις 2021: Άνοιξε το taxisnet – Οι προθεσμίες
Επόμενο άρθροΟριστικό «όχι» για 37 νέα τμήματα – Δε θα λειτουργήσει το Τμήμα Γεωλογίας στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας