Άλλαξε θεαματικά η ανατολική είσοδος της Νέας Περάμου με παρεμβάσεις της Υπηρεσίας Καθαριότητας της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών. Ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Πριονίδης επεσήμανε ότι οι καθαρισμοί άλλαξαν την περιοχή που είχε να δει παρέμβαση εδώ και 25 χρόνια.

Αρχικά σημείωσε ότι “Πράγματι έχουμε κάποια έργα στην ανατολική είσοδο της Ν. Περάμου! Μιλάμε για έναν χώρο εγκαταλελειμμένο τα τελευταία 25 χρόνια τουλάχιστον μια και η ΚΟΡΕΛΚΟ ως επιχείρηση είχε κλείσει περίπου το 1997 – 1998 και ήταν μια άσχημη εικόνα που έβλεπε κανείς όταν και έμπαινε στην Ν. Πέραμο είτε από Καβάλα είτε από παραλιακά. Μιλάμε για μια ζούγκλα. Έκανα μια πρόταση στο Δήμαρχο μας κ. Αναστασιάδη, τα ασπάστηκε, μου έδωσε το ΟΚ και προχώρησα στην παρέμβαση αυτή καθαρισμού, αποψίλωσης, φτιαξίματος εκ νέου των εγκαταστάσεων που υπήρχαν εκεί ως κατασκήνωση. Το αποτέλεσμα είναι όμορφο. Άνοιξε ο χώρος από την πλευρά της θάλασσας, έγινε ένας ωραίος χώρος πάρκινγκ και θα γίνουν και εκδηλώσεις εκεί αν το θέλουμε».

ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Και πρόσθεσε πως «Παράλληλα επειδή υπάρχει και μια υπόγεια διάβαση θα επικοινωνεί με τον επάνω χώρο που φωτίστηκε ωραία και εκεί μπορεί να γίνει ένας χώρος για εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις αλλά και γιορτές όπως η γιορτή τσίπουρου. Ένας χώρος από το πουθενά αναδείχθηκε μετά από 25 χρόνια.

Όταν ασκείς διοίκηση πρέπει να έχεις και λίγο φαντασία. Δεν είναι μόνο τα αυτονόητα. Είναι να ψάχνεις και να δημιουργείς ευκαιρίες!

Οι περισσότεροι κάτοικοι το δέχθηκαν πολύ καλά μια και ο χώρος φωτίστηκε πλέον και είναι εντελώς διαφορετικός».

Προηγούμενο άρθροΔημοσκόπηση Metron: Η δημοφιλία των υπουργών – Δένδιας και Πιερρακάκης στις δύο πρώτες θέσεις
Επόμενο άρθροΤα έργα για το φυσικό αέριο και η δικαίωση του Βουλευτή Μακάριου Λαζαρίδη