kavala-xristougenna

Με κεντρικό μήνυμα «Η αγάπη και πώς αντιλαμβάνεται την έννοια της αγάπης ένα μικρό παιδί, ένας έφηβος, ένας ενήλικας» η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχει ενεργά στο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου Καβάλας, με ένα τριήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων από σήμερα (Δευτέρα) έως και την Τετάρτη.

Σήμερα (Δευτέρα), από τις 5 έως τις 7.30 το απόγευμα, στο εργαστήρι του Άη Βασίλη (Κεντρική Πλατεία) η Δημοτική Βιβλιοθήκη δημιουργεί μαζί με τα παιδιά εναλλακτικά Χριστουγεννιάτικα δώρα. Η δράση θα συνοδευθεί με face painting για μικρούς και γιατί όχι και για μεγάλους.
Αύριο, Τρίτη, «Μια φορά κι έναν καιρό η αγάπη…..» με τους αγαπημένους «Παραμυθάδες» από τις 5 έως τις 7.30 το απόγευμα, στο εργαστήρι του Άη Βασίλη (Κεντρική Πλατεία), ακούμε, γράφουμε, περιγράφουμε, ζωγραφίζουμε την Αγάπη.
Τέλος, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, τις ίδιες ώρες, στο εργαστήρι του Άη Βασίλη (Κεντρική Πλατεία) η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας θα δημιουργήσει καλλιτεχνικό εργαστήρι για ενήλικες. Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να φέρουν γυάλινα δοχεία της αρεσκείας τους και μπόλικη φαντασία για ένα πρωτότυπο εργαστήρι χριστουγεννιάτικων κατασκευών.

Προηγούμενο άρθροΝτοκιμαντέρ για το Ζάππειο Κωνσταντινουπόλεως
Επόμενο άρθροΑναβάθμισε τις εκτιμήσεις της για αποθέματα πετρελαίου στον Πρίνο σε 40 εκατ. βαρέλια η Energean-Video