kke-800x445

Την Παρασκευή 14Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Φαλήρου Καβάλας  θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Θάνο Μικρούτσικο στις 9 το βράδυ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ  της ΚΝΕ και της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από την ίδρυση της. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί πολική ομιλία από τον Αρβανιτάκη Δημήτρη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Στο πλαίσιο αυτό δόθηκε συνέντευξη τύπου από πλευράς ΚΝΕ και ΚΚΕ στην  Καβάλα, όπου ο Γραμματέας του ΚΚΕκ. Βασίλης Καταπόδης ανέφερε ότι φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από της ιδρύσεως του ΚΚΕ, ένας αιώνας αταλάντευτης δράσης παρά τις διώξεις που έχουν υποστεί. Πρόσθεσε ότι συμπληρώνονται και 50 χρόνια ζωής της ΚΝΕ που είναι άξιος συμμαχητής του κόμματος  που έχει τις πιο φρέσκιες ιδέες. «Αυτό μας φορτώνει με περισσότερες ευθύνες για να γίνουμε πιο εύστοχοι» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΔΡΑΣΕΙΣ

Ακολούθως από πλευράς της η κ. Μαρία Κενανίδου, μέλος Τομεακού της ΚΝΕ αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Παρασκευής που περιλαμβάνει μουσικοθεατρικό δρώμενο, συναυλία με μία νεανική μπάντα, έκθεση αφιερωμένη στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ και συζητήσεις αλλά και παιχνίδια.  Τέλος θα υπάρξει ταβέρνα και κουβανέζικο μπάρ.

Προηγούμενο άρθροΥπό διερεύνηση η απόφαση για την παράταξη ΑΜΘ όπως τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Μαρκόπουλος
Επόμενο άρθρο«Ο κόσμος έχει αποστασιοποιηθεί από την πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση», δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης