img_3248-1.jpg

Αίτημα για τριμερή συνάντηση καταθέτει εντός της ημέρας στο Υπουργείο Εργασίας το σωματείο των εργαζομένων στα λιπάσματα Καβάλας, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των εργασιακών τους σχέσεων με τη διοίκηση της εταιρίας, που έχει αποχωρήσει από το διάλογο.
Χθες, με το σύνθημα «ΒΦΛ κλεισμένη, Καβάλα πεθαμένη» οι εργαζόμενοι στην Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων διαδήλωσαν μαζί με άλλους εργαζόμενους και φορείς του Νομού Καβάλας κατά τη διάρκεια του Πανκαβαλώτικου Συλλαλητηρίου που οργανώθηκε από το Εργατικό Κέντρο.
Η τοπική κοινωνία έδωσε δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο ενώ οι τοπικοί φορείς με τη συμπαράστασή τους ενισχύουν την φωνή των εργαζομένων που ζητούν διάλογο με την διοίκηση και ξεκάθαρο σχέδιο για το μέλλον της Βιομηχανίας. Η δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα διάβασε και το ψήφισμα στήριξης στον αγώνα των εργαζομένων του δημοτικού συμβουλίου. Τη συμπαράστασή του εξέφρασε και ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΑμφίπολη: Χαμός στο ταφικό μνημείο – Έβαλαν γκρέιντερ στην είσοδο για να εμποδίσουν Τζιτζικώστα και Αμερικανό πρέσβη!
Επόμενο άρθροΎποπτο κρούσμα για οζώδη δερματίτιδα σε κτηνοτροφική μονάδα στο Χαλκερό Καβάλας