Η Θρακική Εστία Καβάλας δηλώνει τα εξής:

«Προχθές ψηφίσαμε δώσαμε δύναμη στην Θρακική μας Εστία. Η συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία έδωσε νέα ώθηση στην Εστία μας. Στηρίζουμε τον Πολιτισμό στηρίζουμε τον τόπο μας, δεν ξεχνούμε τις Πατρίδες μας.

Στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου Καβάλας πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση και Εκλογές. Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Ο πρόεδρος της Εστίας μας Νίκος Τσουμπάκης έκανε τον απολογισμό της θητείας του απερχόμενου συμβουλίου κάνοντας αναφορά στις δράσεις της Θρακικής αλλά και τους στόχους που έχουν μπει για τη νέα θητεία. Ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής Κ. Πεφάνης παρουσίασε την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για τα έτη 2018 – 2021. Έγινε η έγκριση του οικονομικού απολογισμού2018 – 2021. Με την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για τη ανάδειξη του νέου Δ.Σ και της τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής για την τριετία 2021- 2024.

Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι Απότας Κομνηνός, Ευστρατίου Τέτη, Καραγιαννακίδης Νίκος, Κατσάρη Ελένη, Μουριάδου Βούλα, Παπακοσμάς Κώστας και Τσουμπάκης Νίκος. Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα σε λίγες ημέρες.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Δρόσου – Γκουλούση Κυριακή, Ηλιάδης Στυλιανός και Πεφάνης Κωνσταντίνος».

Προηγούμενο άρθροΣτον «αέρα» οι παρελάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Επόμενο άρθροΕπανεξελέγη με διαφορά πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου η Ματίνα Τσούτσα