Τη διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου, τίμησε το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιουλίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, σε μια σεμνή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας “Βασίλης Βασιλικός”.

Η κ. Θεοδωρίδου, εκφράζοντας εμπράκτως την ιδιαίτερη αγάπη της για την πόλη μας, δώρισε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας ένα πιάνο, πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και δεκάδες μουσικά βιβλία, τα οποία είναι διαθέσιμα στους συμπολίτες μας.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ευχαρίστησε την κ. Θεοδωρίδου για την προσφορά της στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και υπογράμμισε πως “η δωρεά της θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο έκθεσης το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να τη δει περισσότερος κόσμος”.

Η κ. Θεοδωρίδου, η οποία συνοδευόταν από την παραγωγό της αυριανής συναυλίας στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων (“Μια αγκαλιά τραγούδια” / Συμμετοχή: Μουσικό Σχολείο Καβάλας – Χορωδία Φίλων Μουσικής Καβάλας / 21:00), Μαρία Παπαλάμπρου, σημείωσε ότι η προσπάθεια ενίσχυσης του μουσικού τμήματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας θα συνεχιστεί, καθώς σύντομα θα έχει στη διάθεσή της και νέες παρτιτούρες από γνωστούς Έλληνες δημιουργούς.

Τέλος, ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, Γιάννης Κακάρας, συνεχάρη την κ. Θεοδωρίδου για την προσφορά της τόσο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, όσο και Μουσικό Σχολείο, το οποίο, όπως ανέφερε, στηρίζει με κάθε τρόπο από την περίοδο που ξεκίνησε ο θεσμός “Άδοντες και Ψάλλοντες, εν τη καρδία”.

Στην εκδήλωση, που έγινε με πρωτοβουλία της προϊσταμένης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, Κατερίνας Κουμανίδου, παραβρέθηκε και ο Αντιδημάρχος Πολιτισμού του Δήμου Δράμας, Λευτέρης Καλλινικίδης.

Προηγούμενο άρθροΧαρδαλιάς: Αποκλειστικά με καθήμενους τα κέντρα διασκέδασης από την Πέμπτη – «Λουκέτο» από την πρώτη παράβαση
Επόμενο άρθροΚάθε Παρασκευή δωρεάν rapid tests στην Ελευθερούπολη