Ανάστατη στο πανελλήνιο η κοινή γνώμη από την είδηση σοκ που έρχεται από το νησί της Θάσου για τον βιασμό επί διετία όπως καταγγέλθηκε στις Εισαγγελικές Αρχές μόλις την περασμένη Παρασκευή από τον πατέρα του κοριτσιού και την ανήλικη κόρη του, με δράστη τον πατριό του ανήλικου κοριτσιού και σύντροφο της μητέρας της.

Η μητέρα γνώριζε και δεν έκανε τίποτα – Το κορίτσι αποφάσισε να μιλήσει στον πατέρα του – Συνελήφθησαν η μητέρα και ο σύντροφός της

Με την ανοχή της ίδιας της μητέρας της είχε γίνει επί δυο ολόκληρα χρόνια υποχείριο στις αρρωστημένες ορέξεις του 50χρονου πατριού της μια ανήλικη μαθήτρια από το ορεινό χωριό Θεολόγο της Θάσου, που αποφάσισε να «σπάσει» την σιωπή της όταν πέρασε τις γιορτές μαζί με τον πατέρα της ο οποίος ζει στην Ξάνθη!

Το κορίτσι ήταν σε άθλια κατάσταση κι αυτό το αντιλήφθηκε ο πατέρας της, που την πίεσε να του αποκαλύψει τι της συνέβαινε. Μέσα σε λυγμούς, η ανήλικη αποκάλυψε το δράμα που βίωνε στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της το 2017 και το 2018, όταν ήταν 12 και 13 χρόνων! Όταν συνήλθε από το σοκ, ο πατέρας πήρε το παιδί του και πήγαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, όπου το κορίτσι επανέλαβε όσα του είχε εκμυστηρευτεί.

Ο δικαστικός λειτουργός διαπίστωσε ότι όσα υποστήριζε η ανήλικη ήταν πραγματικότητα και έδωσε εντολή να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τη μητέρα και τον 50χρονο σύντροφό της, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στο χωριό της Θάσου με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας. Ήδη τους έχουν ασκηθεί διώξεις για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης και συνέργεια σε αυτά αντίστοιχα και την Δευτέρα θα προσαχθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 το πρωί απολογούνται στον Ανακριτή Καβάλας ο πατριός και η μητέρα ανήλικης από το Θεολόγο της Θάσου με την κατηγορία του βιασμού από τον πατριό της 12χρονης ανήλικης επί διετία και μάλιστα φέρεται να γινόταν όπως καταγγέλθηκε με την ανοχή της μητέρας.

Παράσταση πολιτικής αγωγής και εκπρόσωπος της ανήλικης έχει αναλάβει ο γνωστός Ποινικολόγος Μάκης Βελάκης.