Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των πλευρικών διοδίων στον ανισόπεδο κόμβο του Αγίου Ανδρέα, ωστόσο από την έναρξη των εργασιών «γεννήθηκαν» προβλήματα τα οποία έχουν αντίκτυπο τόσο στο μήκος της διαδρομής όσο και στο πορτοφόλι τους, ειδικά αυτήν την περίοδο όπου είναι σε εξέλιξη μια ραγδαία αύξηση των τιμών των καυσίμων.

Το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κάποια σήμανση στην έξοδο του Αγίου Σίλα για όσους οδηγούς κινούνται από την Ξάνθη με προορισμό το Παληό ή τη Νέα Ηρακλίτσα, η οποία να τους ενημερώνει ότι είναι κλειστή η έξοδος του Αγίου Ανδρέα, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να φτάσουν μέχρι τη Μουσθένη, (ενώ θα μπορούσαν να βγουν από τον Άγιο Σίλα), να πληρώσουν χωρίς λόγο τα διόδια και συν τοις άλλοις, να κάνουν επιπλέον 35 περίπου χιλιόμετρα για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Συνοπτικά, δόθηκε, δηλαδή, σε λειτουργία ο κόμβος στην Εξοχή και ταυτόχρονα διακόπηκε η έξοδος για τη Νέα Ηρακλίτσα από τον Άγιο Ανδρέα, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να πληρώνουν δύο διόδια για την αναστροφή προς Καβάλα, καθώς δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, ώστε να αποφασίζει τουλάχιστον ο κάτοικος της περιοχής αν θέλει να επιλέξει τη συγκεκριμένη διαδρομή.

Μέχρι τώρα, πάντως, δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα με τη σχετική σήμανση, με τους οδηγούς να ελπίζουν τουλάχιστον να τελειώσουν σύντομα τα έργα.

Προηγούμενο άρθρο“Αποκλιμάκωση παρατηρείται στο νοσοκομείο Καβάλας με τα κρούσματα κορωνοϊού.” δηλώνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κλειτσιώτης Ντίνος
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Καβάλας προσκαλεί τους εγγεγραμμένους στα Μητρώα Αρρένων που έχουν γεννηθεί το έτος 2006