Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών που μιλά για κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Ελευθερούπολη.

Η συγκεκριμένη προοπτική μας έχει θορυβήσει και μας προκαλεί έντονο προβληματισμό και δυσαρέσκεια καθώς μεγάλο κομμάτι των συναλλαγών εξυπηρετείται από αυτό το κατάστημα. Πρέπει να καταστεί σαφές προς κάθε κατεύθυνση οτι η πρόσβαση σε υποκατάστημα άλλης πόλης είναι χρονοβόρα και δαπανηρή, αλλά και απαγορετική για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, που αποτελούν μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας. Τα άτομα αυτά αφενός δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ιδιωτικό μεταφορικό μέσο, αφετέρου η εξυπηρέτησή τους μέσω των διαδικτυακών συναλλαγών δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για αυτούς, αφού η επικράτηση της τεχνολογίας, την οποία μάλιστα επιτάχυνε η πανδημία του κορωνοϊού, τους βρήκε εντελώς ανίδεους.

Πρόθεσή μας είναι να προχωρήσουμε σε ενέργειες προκειμένου να ενημερωθούμε αν όντως επίκειται κλείσιμο του υποκαταστήματος και να εκφράσουμε με κάθε δυνατό τρόπο την αντίθεσή μας σε μία τέτοια προοπτική που θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για την περιοχή καθώς θα δυσκολέψει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ευχέρεια για απρόσκοπτες οικονομικές συναλλαγές.

Προχωρούμε άμεσα στην σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου για την ψήφιση σχετικού ψηφίσματος .

Προηγούμενο άρθροΈγκριση χρηματοδότησης για την κατασκευή μονάδας κομποστοποίησης πρασίνων στις Κρηνίδες
Επόμενο άρθροΈντονη χαλαζόπτωση σε περιοχές του Δήμου Παγγαίου