%ce%b3%ce%b5%cf%8d%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-1021x580

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Νομού Καβάλας επιλέχτηκε μεταξύ άλλων να υλοποιήσει πιλοτικά το πρόγραμμα «Σχολικά γεύματα» ως επιπρόσθετη ενισχυτική δράση στο Πρόγραμμα Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης που υλοποιούν τριάντα Δήμοι στη χώρα.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια συνεργασία του Υπουργείου Εργασίας, της Εθνικής Τράπεζας και του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης (ΚΟΙ.Σ.Π.Ε.) του Τομέα Ψυχικής Υγείας Νομού Καβάλας με την ουσιαστική συνδρομή και του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.
Ο προϋπολογισμός για τα «Σχολικά γεύματα» στην Καβάλα ανέρχεται στο ποσό των 290.000 ευρώ για την σίτιση 1.183 μαθητών για το διάστημα 15 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 14 Ιουνίου 2017. Από το πρόγραμμα ωφελούνται εννέα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και είναι το 2ο, το 5ο και το 7ο της Καβάλας, του Αμυγδαλεώνα, το 1ο και το 2ο των Κρηνίδων, του Ζυγού, των Φιλίππων και το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καβάλας, όπως έκανε γνωστό χθες κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος της ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Καβάλας κ. Μιχάλης Σωτηρίου.

Προηγούμενο άρθροSOS! Έρχονται κατασχέσεις καταθέσεων, μισθών, συντάξεων για κλήσεις της Τροχαίας
Επόμενο άρθροΧαμός χθες το βραδύ με Kings και Κωνσταντίνο Νάζη στο Χριστουγεννιάτικο Όνειρο στην Ελευθερούπολη