Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 18 Μαιου 2021, με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη (Λευτέρης Αυγενάκης) και του έθεσε θέματα για τις αθλητικές υποδομές στην Π.Ε. Καβάλας.

Ενόψει της επίσκεψης του την Πέμπτη στην Καβάλα, ο κ. Αυγενάκης διαβεβαίωσε τον Υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξασφάλιση πόρων του έργου κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου στη Νέα Πέραμο του Δήμου Παγγαίου.

Το Γυμναστήριο πρόκειται να ανεγερθεί στο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Ν. Περάμου. Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.195.000 ευρώ και στόχος είναι να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε και το θέμα της κατασκευής στεγάστρου στο γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας, οι λεπτομέρειες του οποίου θα διευθετηθούν κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης συνάντησης του Υφυπουργού με τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θ. Μουριάδη την προσεχή Πέμπτη.

Προηγούμενο άρθροΓαλάζιες Σημαίες 2021: Αυτές είναι οι 14 παραλίες που βραβεύτηκαν στο Νομό Καβάλας
Επόμενο άρθροΦίλιππος Αναστασιάδης: Με την βοήθεια του Νίκου Παναγιωτόπουλου κλειστό γυμναστήριο στη Νέα Πέραμο του Δήμου Παγγαίου